Η διακήρυξη του Έλλην Πολίτης

Ο Έλλην πολίτης είναι ένα νέο ξεκίνημα , σε μια εποχή που τα πάντα θυμίζουν μεσαίωνα.

Όπου κάθε ιδέα και πράξη γεννούσε συμβολισμούς σαν τις μεταγενέστερες ποιητικές ταινίες της δεκαετίας του ‘80

Τα τελευταία χρόνια ο Έλλην Πολίτης πέρασε διάφορες αφομοιώσεις και παραλογισμούς Που οδήγησαν στον διαχωρισμό , στο βόλεμα και στην Λαμογιότατη κυβέρνηση του χρήματος.

Χωρίς αξίες δίχως ιδέες και απώλεια του πολιτισμού μας.

Ο Νεοδημοκράτης ήταν αντίπαλος των Πασοκτζήδων μόνο για 10 μέρες γιατί τις υπόλοιπες 355 βίωναν και οι 2 την ασέλγεια των κυβερνώντων πολιτικών τους στο σώμα τους, στην ζωή τους, στην ζωή των παιδιών τους, της παιδείας, της ίδιας της κοινωνίας.

Το σύστημα επέτρεπε στις αριστερές δυνάμεις να έχουν την δύναμη των εργασιακών εργατοπατέρων , όπου εξελίχθηκαν σε όρνια της καθημερινής μας ασέλγειας μέσα στο σύστημα των κυβερνώντων πολιτικών μας.

Η φούσκα που ακολούθησε έφερε νέες εθνικής τάξης δυνάμεις που μπήκαν στο πολιτικό σύστημα για να έρθει η σειρά τους να βιάζουν το μυαλό μας και το σώμα μας.

Η Αστυνόμευση παντρεύτηκε με την τρομοκρατία … και ο τόπος μας έγινε ένα πέρασμα κόλασης που απέκλειε κάθε αντίσταση του μυαλού μας.

Όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου έπρεπε από κάπου να στέλνει τα μηνύματα, και έτσι η ελεύθερη Ιδιωτική και κρατική ενημέρωση σε έκλεισαν στο σπίτι μη μπορώντας να κάνεις τίποτε άλλο, από το να πηγαίνεις μόνο σουπερ μάρκετ.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό… γιατί Λεφτά υπήρχαν.. και έτσι οι Γούκοι της ομόνοιας και της φυλής ( οδός φυλής ) έφτιαξαν και τα οικονομικά σου… ήρθαν οι τράπεζες για να σου δώσουν ότι ονειρευόσουν.

Σπίτι, εξοχικό αυτοκίνητα σκάφη αναψυχής και ότι χωράει στο φτωχό σου το μυαλό… γιατί όλοι έχουμε καλή φωνή… άρα μπορούμε να γίνουμε τραγουδιστές όλες είμαστε όμορφες, άρα να γίνουμε μοντέλα κλπ κλπ…!!

Την ίδια στιγμή η παιδεία… λιγόστεψε τα κονδύλια της σε γνώση…. Και έτσι μέσα σε 10 μόλις χρόνια τα παιδιά μας δεν ήξεραν καν με ποιες χώρες συνορεύουμε..γιατί απλά ..δεν χρειαζόταν να το μάθουν.

Μέσα σε αυτό το κλίμα μέσα σε αυτό τον πολιτικό παραλογισμό και την προσπάθεια για παγκόσμια διακυβέρνηση την οποία ο σημερινός τουλάχιστον πρωθυπουργός υπηρετεί με σθένος …η Ελλάδα δεν διαφαίνεται να έχει καμία άλλη θέση εκτός αυτής του υποτακτικού.

Ενός λαού χωρίς λόγο χωρίς τα πιστεύω του και χωρίς την ελευθερία να δημιουργήσει.

Πολλά περισσότερα θα μπορούσαμε να γράψουμε αλλά … δεν έχουμε καιρό.

Για άλλα δάκρυα δεν έχουμε καιρό.

Τι σού έδωσε αυτό το κράτος 40 χρόνια τώρα ΚΑΛΟ>> για να θυμάσαι(;)

Στα δικά μας χέρια ήταν πάντα οι τύχες μας… και τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο μόνοι.

Όλοι εκείνοι που το παίζουν φίλοι μας.. τώρα θα πρέπει να το αποδείξουν:

Ας ξεκινήσουμε με το σπουδαιότερο που ζητάμε… θέλουμε πίσω 3 τρισεκατομμύρια euroτουλάχιστον , μια και τόσα μας έκλεβαν τόσα χρόνια ελληνικές κυβερνήσεις και ξένες δυνάμεις φίλοι των κυβερνώντων μας.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία με τους ελέγχους που θα απαιτήσουμε να γίνουν!