Ατύχημα στα Τέμπη – δεν λειτουργούν τα φανάρια από το 2000

Βρισκόμαστε στην εποχή που οι πολιτικοί της όποιας κυβέρνησης, διατυμπανίζουν για την “μηχανογράφιση” της Ελλάδας, όμως στον ΟΣΕ και στα Ελληνικά Τρένα, τα πάντα λειτουργούν με το χέρι…

Ως πότε λοιπόν θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση; Ως πότε θα ανεχόμαστε την καταστροφή της χώρας μας;


Χρόνια τώρα, το διακύβευμα είναι, για όλα φταίει ο κρατικός μηχανισμός και πως οι ιδιώτες θα παρείχαν καλύτερες υπηρεσίες και γι’ αυτό η χώρα πτώχευσε το 2008, έτσι αποφασίσαμε να πουλήσουμε τα πάντα, αλλά με σχέδιο.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, σήμερα που θρηνούμε και βλέπουμε στα κανάλια όλους (άσχετους) να δακρύζουν σχετικά με το συμβάν, το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη, πουλήσαμε τα κέρδη και κρατήσαμε τα χρέη. Τα Ελληνικά Τρένα λοιπόν, ο γνωστός σε όλους μας ΟΣΕ ανήκει σε ιδιώτες ως ένα μέρος, ποιο είναι αυτό; Το τρένο η αμαξοστιχία καθώς επίσης και οι εισπράξεις. Τις γραμμές όμως, το δίκτυο, αυτό το κομμάτι ανήκει στο Ελληνικό Κράτος….

Η εταιρία που αγόρασε λοιπόν τους συρμούς και “θα” τους αντικαθιστούσε με σύγχρονους, με σύγχρονη τεχνολογία, με πιο ασφαλείς ….μας έκανε πριν από χρόνια μια παρουσίαση.

Αλήθεια, αυτό που βλέπουμε στις οθόνες, οι εικόνες που μεταφέρουν τα κανάλια, αφορούν το τρένο που σήμερα πήρε μαζί του στο θάνατο δεκάδες συνανθρώπους μας είναι αυτό που μας παρουσιάστηκε; αν όχι….γιατί; Τι έχει γίνει με τα νέα και ασφαλέστερα βαγόνια; Που είναι οι ασφαλείς συρμοί;

Εθνική Τραγωδία στα Τέμπη

Από την άλλη, όσοι ψάχνουν να βρουν τα αίτια της τραγωδίας, δυστυχώς τα πραγματικά για ακόμη μια φορά υπάρχει τεράστια αμφιβολία ότι θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Επιστολές παραίτησης και καταγγελιών για την κατάσταση στον ΟΣΕ υπάρχουν παντού, ανάληψη ευθύνης όμως από κανέναν, διάολε ακόμη και με ένα απλό GPS οι πιθανότητες να αποφευχθεί αυτό που έγινε σήμερα, πιθανόν να ήταν περισσότερες.

 

Θλίψη και οδύνη για όσους έφυγαν και για όσου θρηνούν την απώλεια των ανθρώπων τους.

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ