Πλαστικό Χρήμα το πραγματικό δεν υπάρχει πλέον

credit-cards-bankΤο πραγματικό χρήμα ειδικά στην Ελλάδα έχει πλέον καταργηθεί κυρίως από την επιβολή των Capital Control και μετά, καταργήθηκε όμως και για ακόμη έναν λόγο, ποιος είναι αυτός;

Με το πλαστικό χρήμα έχεις τη δυνατότητα να “μπερδέψεις” κάποια μυαλά λιγότερο εκπαιδευμένα στην χρήση του και έτσι με την επερχόμενη νέα μείωση μισθών και συντάξεων να μην αντιληφθούν εύκολα τι έχει γίνει, αλλά φυσικά, να καλύψουν και τις περιπτώσεις, που φοβούνται μήπως και δουν το φως της δημοσιότητας, και αφορούν το διεφθαρμένο κατεστημένο του πολιτικού συστήματος το οποίο μετέφερε τεράστια ποσά σε ημέτερους …προς λήψη πρωτοβουλίας.

Πλαστικό Χρήμα

Για να το πετύχουν αυτό φυσικά….τάζουν ξανά λαγούς με πετραχήλια και ο Έλληνας φορολογούμενος αυτή τη φορά είναι υποχρεωμένος να δαγκώσει το τυράκι τους μια και το έγκλημα είναι ακόμη πιο καλά οργανωμένο από την κυβέρνηση.
 
* Όχι αρνούμαι να κατατάξω την παρούσα κυβέρνηση όπως και τις προηγούμενες ως αριστερή ή δεξιά ή κεντρώα κλπ… όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν και πρέπει να δυναμώσουμε τη φωτιά να βράσουν εντελώς.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν…επιστρατεύουν, εκπτώσεις φόρου, λοταρία και κληρώσεις αυτοκινήτων και ακινήτων στους συνεπείς… συνεπείς είπατε; Ναι μάλιστα στους συνεπείς που θα σύρουν πρώτοι το χορό του πλαστικού χρήματος, ενός χρήματος που δεν υπάρχει και απλά αποτελεί λογιστική εγγραφή σε κάποιο υπολογιστικό σύστημα, με αποτέλεσμα μετά να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους συνεπείς για να οδηγήσουν ακόμη περισσότερους στα δεσμά των Τραπεζών.

Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που κάνουν αγορές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ή μέσω e-banking θα προβλέπεται ετήσια έκπτωση φόρου από 1.900 έως 2.100 ευρώ, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Θα βάλουμε λοιπόν την γιαγιά και τον παππού να μάθουν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή…να αγοράσουν πρώτα ένα, να κάνουν μια σύνδεση στο διαδίκτυο να χρυσοπληρώσουν τον Γερμανικό (Π)ΟΤΕ και μετά να πληρώσουν μέσω e-banking για να λάβουν μέρος σε κληρώσεις, στις οποίες θα μετέχουν αυτόματα, με έπαθλο δωρεάν ψώνια, αυτοκίνητα, ακόμη και ακίνητα…. τα οποία μετά θα τα φορολογεί η κυβέρνηση…!!!

Άλλωστε οι κυβερνώντες έχουν ξεμείνει (ή σχεδόν ξεμένουν) από τρόπους να καλύψουν την κλοπή του δημοσίου χρήματος ακόμη και αν αυτό δεν ανήκε μέχρι πριν από λίγο καιρό στο Δημόσιο …βλέπε περιπτώσεις κόκκινων δανείων σε μεγαλοκαρχαρίες όπου για να τους δανειοδοτήσουν οι Τράπεζες έπρεπε να παραβλέψουν τους νόμους που και οι ιδιωτικές Τράπεζες και οι Δημόσιες Τράπεζες είχαν επιβάλλει…και μετά φυσικά υπό την απειλή της πτώχευσης και της κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας να φέρνουμε τον λαό προ τετελεσμένων γεγονότων με την ανάγκη επιβολής ακόμη μεγαλύτερων δανειακών συμβάσεων για την μετατροπή του ιδιωτικού χρέους σε Δημοσίου …που θα πληρώνει αιώνια ο λαός.

….κανείς φυλακή θα πάει από δαύτους ή το νομικό σύστημα απλά κωφεύει;

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ