Τρόικα – Ελλάδα …ορισμένες από τις αλήθειες.

troika_documentary

Ένα τμήμα από τις αλήθειες ορισμένα από τα πράγματα που λίγο πολύ γνωρίζουμε και αφορούν την καταστροφή και το πλιάτσικο στην χώρα μας.

Για πόσο ακόμη Έλληνες θα ανεχόμαστε τον βανδαλισμό της ιστορίας και της ιστορικότητας μας ως λαού της ΓΗΣ ;

Το πλιάτσικο στην Ελλάδα

Ένα ντοκιμαντέρ από την Γερμανία που προσπαθεί να μας δείξει ότι δεν μας μισούν όλοι οι Γερμανοί αλλά υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν την αλήθεια και προσπαθούν να την μεταδώσουν για να την δούμε και εμείς.

Είναι να απορείς… όπως απορούν οι έξω για το πως αντέχει ο Έλληνας όλο αυτόν τον εξευτελισμό για να συνεχίζουν να κερδίζουν αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν αυτή την κατασκευασμένη κρίση και αντ’ αυτού βάζουν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό να πληρώσει με το αίμα του…το δικό τους χαβιάρι;

Μα φυσικά αυτοί που σήμερα αγοράζουν τα φιλέτα της χώρας έναντι πινακίου φακής για να τα μεταπουλήσουν σε Τούρκους ή όποιους άλλους με τεράστιο κέρδος, ενώ την ίδια ώρα εκβιάζουν την πατρίδα πως θα καταρρεύσει το Τραπεζικό σύστημα γιατί τα δάνεια που έχουν δώσει στους ίδιους τους …δεν μπορούν να αποπληρωθούν.

Ένας κύκλος με την ανοχή αλλά και ταυτόχρονη συνενοχή των διεφθαρμένων πολιτικών που με τον «λόγο» και τους «βολεμένους» καταφέρνουν να πείσουν τον λαό για την αναγκαιότητα της καταστροφής, για τους αμέτρητους θανάτους όσων δεν άντεξαν τον εξευτελισμό, για την τεράστια ανεργία και ανέχεια, για τους Έλληνες που με το κεφάλι ψηλά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν στον 21ο αιώνα την πείνα και την εξαθλίωση.

Απορίας άξιο για όσους παρακολουθήσουν το σύνολο του βίντεο που υπάρχει στην παρούσα δημοσίευση, είναι το γεγονός πως Έλληνες πολιτικοί εμφανίζονται ως εξαπατημένοι και κάνουν λόγο για ωμό εκβιασμό της Τρόικα ….ή των Θεσμών αν προτιμάτε και αναφέρουν πως υποχρεώθηκαν τελικά …να νομοθετήσουν την καταστροφή της χώρας.

…αυτό που ξεχνούν να αναφέρουν είναι το τίμημα το οποίο εισέπραξαν για να διαγράψουν αυτό το έγκλημα εναντίων των Ελλήνων.

Τρόικα - Ελλάς, ορισμένες από τις αλήθειες
Overall
3.5
  • Την κρίση την πληρώνει αυτός που την κατασκευάζει...
  • Φρένο στις κυβερνήσεις βάζει ο λαός

Summary

Πλιάτσικο με στόχο την σωτηρία των Γερμανικών και Γαλλικών Τραπεζών, υπό την αιγίδα των Ελληνικών κυβερνήσεων

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ