Νεμεσις – Η μάχη, τώρα ξεκινά!

nemesis_battleΩς εδώ και όχι παραπέρα… ναι το λέω διαφορετικά γιατί φτάνει πλέον να τα λέμε αλλιώς και να εννοούμε άλλα….λεφτά υπάρχουν, μνημόνια θα σκιστούν, νόμοι θα διαγραφούν και άλλα όμορφα.


Μάλιστα τελευταία …τα λέμε και Νεμεσις – Η μάχη, τώρα ξεκινά! (χωρίς τόνους μια και έτσι το γράφουν οι ίδιοι με τα Ελληνικά τους) και τελικά μετά από καιρό συμπληρώνουμε ότι όλο αυτό είναι από τα ήδη υπάρχοντα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, ή του ΠΑΣΟΚ ή όποιου άλλου θέλετε …μόνο που το πρόβλημα δεν είναι τα κόμματα αλλά αυτοί που τα διοικούν και αυτοί που τα διοικούν είναι λερωμένοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Βρε Νεμεσις… τόσο καιρό γιατί δεν μίλαγες ; όταν ήσουν κυβέρνηση γιατί δεν έπραττες ;


Γιατί πολύ απλά προσπαθούν όλοι τους να στηριχθούν σε αυτό που χρόνια τώρα μας ποτίζουν, όχι κύριοι ΔΕΝ έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.. αν και το χρυσόψαρο τελικά έχει μεγαλύτερη μνήμη από αυτή που θέλετε να περάσει στον κόσμο.

Είναι καιρός ως Έλληνες Πολίτες να πάρουμε αυτό που μας αξίζει… γιατί η Ολυμπιακή δεν ήταν ζημιογόνος εταιρεία, γιατί ο ΟΤΕ δεν ήταν κατεστραμμένη εταιρία γιατί η ΔΕΗ δεν είναι μια εταιρία που πρέπει να ξεφορτωθεί το Ελληνικό Δημόσιο γιατί κοστίζει στους Έλληνες πολίτες…. αυτό που πρέπει να ξεφορτωθούμε είναι το σάπιο και κατεστραμμένο πολιτικό σύστημα που μας οδηγεί στην καταστροφή, πως ; ΜΕΣΑ από ΕΜΑΣ τους ίδιους τους Έλληνες Πολίτες, κανείς άλλος δεν θα ενδιαφερθεί για εμάς και την χώρα μας… άλλωστε περιμέναμε χρόνια για να μας το αποδείξουν, πόσο ακόμη ;

…Νέμεσις λοιπόν

….χωρίς κανένα χρώμα χωρίς κανένα κόμα (,) μόνοι μας εμείς γιατί εμείς είμαστε η δύναμη

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Όχι πλέον στο παλιό
Sending
User Review
5 (1 vote)

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ