Χρηματιστήριο ….πως χάθηκαν τα δάνεια

Αρκετός ο ντόρος με το χρηματιστήριο τελευταία δεν ξέρω αν διαφωνείτε όμως τι κρύβει όλο αυτό το πανηγύρι πίσω του;


trapezes
Τι άλλο (!) ότι τα δάνεια τα οποία δώσαμε ως κράτος και καλούμαστε να πληρώσουμε ως Ελληνικός λαός, για τις Τράπεζες και τις επαναλαμβανόμενες ανακεφαλαιοποιήσεις τους έχουν γίνει καπνός.

Αν υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλει εδώ είμαστε ας το δηλώσει….400 δισ ευρώ στις Ελληνικές Τράπεζες έχουν γίνει κουρέλι, όμως οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουμε μέχρι τελευταίας δεκάρας ….σ.σ. αν δεν γίνει κάτι άλλο ακόμη χειρότερο.

Το μεγάλο ερώτημα… είναι το γιατί, γιατί δηλαδή οι κυβερνώντες μας κατέστρεψαν με αυτόν τον τρόπο ως έθνος και κράτος;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα την δώσει σίγουρα η ιστορία η οποία είναι αμείλικτη, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που από σήμερα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της προδοσίας από όλους τους πολιτικούς μαζί, σε αυτή τη χώρα, πολιτικούς που έχουν περάσει μέσα από το πολιτικό σκηνικό τα τελευταία 40 χρόνια.

Η απόλυτη προδοσία

Γνώριζαν πάρα πολύ καλά οι κ.κ. πολιτικάντηδες πως οι επαναλαμβανόμενες ανακεφαλαιοποιήσεις σε ένα Τραπεζικό Σύστημα που έχει κλειστές τις στρόφιγγες προς την πραγματική οικονομία δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης.

Δεν είναι δυνατόν, μια επιχείρηση όπως είναι η Τράπεζα, να μπορεί να επιβιώσει χωρίς να πουλάει εμπόρευμα και εν προκειμένω το εμπόρευμα των Τραπεζών είναι το χρήμα.

Το γνώριζαν και έπραξαν εσκεμμένα και δόλια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.