Μεταναστευτικό, ένας ακήρυχτος πόλεμος

makaroniaΈνας πόλεμος με χειρότερες απώλειες από αυτές που καταφέρνουν τα σύγχρονα όπλα… και κυρίως ανέξοδος για τις δυνάμεις που κατέχουν τον πλούτο, μάλιστα, μέσα από αυτόν τον πόλεμο, καταφέρνουν να κερδίζουν ακόμη περισσότερο.

Καθημερινά, βλέπουμε, ακούμε, μαθαίνουμε για νέο μακελειό, για νέους θανάτους για πόνο και δυστυχία που κανείς δεν αξίζει σε αυτόν τον κόσμο και όμως, οι έχοντες, έχουν ενορχηστρώσει ένα σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της ΓΗΣ προς ώφελός τους. 

Κάποτε, αυτό το ακούγαμε ως ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, σήμερα το βιώνουμε στην πραγματικότητα.

Κερασάκι στην τούρτα που λέγετε προσφυγιά έρχεται βέβαια να βάλει ποιος άλλος ο ανιστόριτος Φίλης… τρομάρα του, ο οποίος ακόμη και αυτή τη στιγμή, πάνω από 24 ώρες μετά την ηλιθιότητα που ξεστόμισε (δεν είναι η πρώτη παρεπιπτόντως) συνεχίζει να έχει τη θέση του …και δεν του φτάνει και μια παναθεμά τον.

Η δήλωση θα είχε λιγότερη σημασία και θα έκανε πολύ λιγότερη αίσθηση αν δεν προερχόταν από τα χείλη του Υπουργού Παιδείας αυτής της χώρας….

Γενοκτονία ή όχι, αν και ως γενοκτονία έχει αναγνωριστεί από δεκάδες κοινοβούλια ανά την υφήλιο, μια τέτοια δήλωση δεν μπορεί να βγαίνει από τα χείλη του Υπουργού Παιδείας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Εν κατακλείδι… για αυτούς που ελέγχουν το χρήμα σε αυτόν τον κόσμο δεν είμαστε απλά πιόνια, αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμη και κυρίως γιατί με την τρομοκρατία που ασκούν σε όλους μας, δεν έχουμε το περιθώρειο να καταλάβουμε τι γίνεται, είναι πως η δική τους δύναμη είμαστε εμείς και κανείς άλλος.

Μπορεί το μεταναστευτικό να ξύπνησε μνήμες σε πολλούς, σίγουρα όμως κάποιοι σαν τον Φίλη, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να σε ξεριζώνουν από την πατρίδα σου γιατί αν μείνεις θα περάσεις στην ιστορία χωρίς κανείς να θυμάται την ύπαρξή σου.

Όταν εμείς αποφασίσουμε ενωμένοι να σταματήσουμε να είμαστε τα δικά τους πιόνια, ο κόσμος αυτός θα γίνει και ποιο δίκαιος και ποιο όμορφος, όπως ακριβώς του αρμόζει και ΜΑΣ αρμόζει.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ