Σκάνδαλο VW και… οι αλήθειες του καφενείου

volkswagen…Καλημέρα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα και όλοι μάθαμε για το σκάνδαλο VW … λες και είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία εμπλέκεται σε σκάνδαλο ολκής.

Πόσο μάλιστα,… όταν αρκετοί από όσους βρίσκονται ακόμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγούν ένα τέτοιο αυτοκίνητο (όχι μόνο τα μοντέλα τα οποία έχουν αναφερθεί στα διάφορα δημοσιεύματα) με την πεποίθηση ότι οδηγούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο….και ας οδηγούν κάτι το οποίο και χαλάει και σπάει πολύ περισσότερο από κάποια ανταγωνιστικά προϊόντα.

Κοιτάξτε να δείτε… το πράγμα είναι πολύ απλό, η Κομισιόν (στην οποία απευθύνθηκε η Βρετανία …τσ …τσ χαμηλά τη μύτη ρε μπεε και εσείς εκεί) ήδη ανακοίνωσε ότι είναι πολύ νωρίς για την επιβολή μέτρων και δη επιτήρησης… ( … ας τους αφήσουμε πρώτα να επανορθώσουν και μετά βλέπουμε )…  από την άλλη ο Σαπέν ζήτησε να γίνει έρευνα σε βάθος (… σιγά μην πνιγείς εσύ μεγάλε…από το βάθος ) σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Ε.Ε….

( σημαίνει, εμείς έχουμε προλάβει να καλύψουμε τις δικές μας ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε)

.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει πάντως… το πράγμα είναι πολύ απλό, η Γερμανία εδώ και καιρό μαζεύει τον χρυσό στο έδαφός της, η Γερμανική βιομηχανία εδώ και καιρό γνωρίζει ότι έχει φτάσει στο ζενίθ της (αφήστε τα διάφορα διαγράμματα που κυκλοφορούν… πληρωμένα είναι και αυτά) με αποτέλεσμα να γνωρίζουν πολύ καλά ότι το τέλος είναι πολύ κοντά…. ποιο τέλος όμως ακριβώς ; ή πως θα είναι αυτό το τέλος ;

Το ζήτημα λοιπόν είναι, να το κάνουμε να φανεί κάπως… ότι η Γερμανική Οικονομία έχει καταρρεύσει εδώ και κάποια χρόνια... ηλίθιο το συμπέρασμα ε; … θα φανεί και του λολοστεφανή αλλά … λυπάμαι που στ’ αλήθεια δεν είναι ηλίθιο, λυπάμαι που στ αλήθεια η Ε.Ε. έχει πλέον καταστραφεί και ελπίζουν να σωθούν με τον Ελληνικό πλούτο που τόσο εύκολα ξεπούλησαν …. οι … όχι, όχι δεν θα πω Έλληνες αν και με ξύνει λίγο ( …βλέπε μπεεε στις εκλογές) αλλά όσοι κυβέρνησαν αυτόν τον έρμο και ταλαιπωρημένο τόπο… ειδικά τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ