Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες

Βουλή των Ελλήνων…είναι άραγε σημερινή η δημοσκόπηση που αναφέρει ότι η Ελλάδα ανήκει ακόμη στους Έλληνες ή έχει να κάνει με κάποιο καινούργιο κολπάκι των δυνάμεων που συνεχίζουν εδώ και τουλάχιστον σαράντα χρόνια να καταστρέφουν την χώρα ;

Ναι ξέρω το σχόλιο μοιάζει λίγο χαζό και αφελές, η αλήθεια όμως δεν είναι και πολύ διαφορετική.

Το 2006 στην Ελληνική Βουλή ψηφίστηκε και υπογράφηκε ένας νόμος που στην ουσία απαγορεύει στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία να εκλέγουμε δημοκρατικά τους εκπροσώπους μας στην Βουλή.

Ανέκαθεν άλλωστε η χρήση της λευκής ψήφου υπήρξε αντικείμενο διαφωνίας ανάμεσα σε πολιτικούς – νομικούς και διανοούμενους όμως με την υπογραφή του “Πάκη” ….και σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, δόθηκε ένα τέρμα στην λιγοστή Δημοκρατία που είχε απομείνει σε αυτή τη χώρα.

Η Ελλάδα λοιπόν και η Δημοκρατία της έγινε φτωχότερη…

Από το 2006 και μετά η λευκή ψήφος, η ψήφος που δίνει το δικαίωμα σε κάθε Έλληνα πολίτη να αρνηθεί να στηρίξει κάποιον από αυτούς που ζητούν την ψήφο του για να τον κυβερνήσουν, ακολουθεί την ίδια τύχη με αυτόν που αδιαφορεί και δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνήσει ή πως θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο με σκοπό να τον πάει μπροστά…Άκυρα – Λευκά λοιπόν ισχύουν το ίδιο, δεν έχουν δηλαδή, καμία απολύτως ισχύ και δεν προσμετρώνται στο τελικό αποτέλεσμα.

Και γιατί να μην τα κάνουν όλα αυτά;

Έχουν άλλωστε να κρύψουν κάτω από το χαλί άπειρα δικά τους «σκατά», οπότε ξέρουν τι τους περιμένει και ξέρουν γιατί ακριβώς κάνουν όλα όσα κάνουν.

Άλλωστε όπως μαθαίνουμε δεν είναι μόνο ο Χαϊκάλης και ο Μητρόπουλος – Αλλοι 110 εθνοπατέρες έχουν πρόβλημα με το «πόθεν έσχες», ανακοίνωση που έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής κα Δέσποινα Χαρλαμπίδου, με αφορμή λοιπόν τις υποθέσεις Χαϊκάλη και Μητρόπουλου, μάθαμε ότι περισσότεροι από 100 βουλευτές και ευρωβουλευτές …..έχουν λερωμένη την φωλιά τους …και φυσικά δεν θα την καθαρίσουν πιθανόν ποτέ.

Σύμφωνα με την κυρία Χαραλαμπίδου, προβλήματα έχουν εντοπιστεί και κατά τον παραδοσιακό έλεγχο των «πόθεν έσχες» βουλευτών, ευρωβουλευτών και πρώην πολιτικών. Συγκεκριμένα, από τους 704 υπόχρεους, οι δέκα δεν κατέθεσαν καν δήλωση «πόθεσν έσχες», 49 είχαν ελλείψεις σε παραστατικά-δικαιολογητικά, 31 εμφάνισαν αρνητικό «πόθεν έσχες» (σ.σ. δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία) και 20 εμφάνισαν μηδενικές καταθέσεις.

 

Καληνύχτα Ελλάδα…

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ