Σιγά παιδιά σιγά εμείς μνήμη έχουμε και …εσείς παρελθόν

Μνήμη Χρυσόψαρου

Έτσι ακριβώς, και εμείς μνήμη έχουμε και εσείς παρελθόν, μόνο που αυτή τη φορά το πολιτικό σκηνικό διολισθαίνει ακόμη περισσότερο, έτσι ενώ στις προηγούμενες εκλογές δεν τον είχαμε δει τον Αλέξη Τσίπρα σε αυτές δυστυχώς τον ξέρουμε.

Γι’ αυτό άλλωστε το μηντιακό κύκλωμα …το οποίο βρίσκεται μπροστά από άλλα κυκλώματα ήδη προωθεί δεκανίκια του στυλ Βασίλη Λεβέντη.

Η αλήθεια είναι μια και δεν αλλάζει δυστυχώς όσο και να συνεχίζουν τα ΜΜΕ την μαζική πλύση εγκεφάλου, άλλωστε ήδη έχετε διαπιστώσει πως ο Γ.Α.Π. (ακα Γιωργάκης Ανδρέα Παπανδρέου) θεωρεί ότι δικαιώνεται με όλα όσα συμβαίνουν και φυσικά δεν αργεί η ώρα που θα επιστρέψει και αυτός στο μαντρί του ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά από πρόσκληση της Φώφης βεβαίως βεβαίως… ακόμη και αν ο Βαγγέλας τον φοβάται ή απλά δεν τον γουστάρει όμως στην σκιά του θα μπει ή δεν θα μπει το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην βουλή…και θα χαθούν οι θεσούλες, όλα γίνοντα.

Ο Τσίπρας δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που ήταν δεδομένο ότι θα κάνει και πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015, κατέστρεψε οριστικά την χώρα.

Υπάρχουν βέβαια ίσως ακόμη ελπίδες για τους ονειροπόλους όμως η αλήθεια είναι πικρή και σκληρή, η Ελλάδα όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Τι θα ψηφίσουμε λοιπόν στις επερχόμενες εκλογές;

Αυτό και αν είναι δύσκολη ερώτηση με ακόμη ποιο δύσκολη απάντηση, στην ουσία ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να πουν τι θα ψηφίσουν, αν και ακόμη και γι’ αυτό υπάρχουν αμφιβολίες, οι υπόλοιποι απλά προσπαθούν να βρουν κάποιο ψηφοδέλτιο για αρκετούς λόγους, είτε γιατί δεν θέλουν να τους κυβερνήσει το ελάχιστον ποσοστό είτε γιατί νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την οργή τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών ;

Όποιο και αν είναι ως εκλογικό αποτέλεσμα νομίζω πως τελικά έχει ελάχιστη αξία, η μνήμη των περισσότερων στην Ελλάδα δεν είναι μνήμη χρυσόψαρου και έτσι λίγο πολύ όσοι έχουν διαβάσει την ιστορία γνωρίζουν πως έρχονται πολύ μαύρες μέρες στην χώρα μας.

Αξίζει να παρατηρήσει κανείς πως ο γραφικός Βασίλης Λεβέντησ φλερτάρει με την είσοδο στην Βουλή και ίσως ακόμη και με την είσοδο στην Κυβέρνηση, ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό…πόσοι από αυτούς που θα ρίξουν το ψηφοδέλτιό του όμως στην κάλπη θα θυμηθούν εκείνη την στιγμή όσα έλεγε και τους κρατούσε ευχάριστη συντροφιά (καλύτερα και από κωμωδία) στο Κ29 πρίν από μερικά χρόνια ;

Πόσοι είναι αυτοί που θα πούν ….εντάξει αυτόν δεν τον ξέρουμε.

Άλλωστε το δήλωσε και έστρωσε ήδη το έδαφος ο Αλέξης Τσίπρας… μου είπανε λέει η συμφωνία ή άτακτη χρεωκοπία… Γιατί Αλέξη έτσι τι έχουμε καταφέρει; μια χρεωκοπία του λαού ο οποίος δεν θα αργήσει να ξεσπάσει μήπως ;

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ