Η αρχή του τέλους της Ε.Ε. #ThisIsACoup

ich-bien-chrieheΜετά από μια παρωδία διαπραγματεύσεων, η Ε.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι επετεύχθη η πολυπόθητη Συμφωνία… πόσο αλήθεια είναι όμως αυτό ;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Αρχικά, να πούμε ότι οι αντιδράσεις του Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας έχουν βάση ως ένα βαθμό, από εκεί και πέρα ήταν σκληρά πολιτικά παιχνίδια μια και η Ε.Ε. δεν ήθελε ουσιαστικά #GRExit.

Τι είπε λοιπόν ο Σόιμπλε μέσα σε όλη την παρωδία και τα παράλογα που ακούστηκαν ; #ΌΧΙ άλλα μνημόνια σε ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Είχε άδικο σε αυτό ; (και μόνον σε αυτό τα υπόλοιπα τονίζω είναι παρωδία και γελοιότητες που δυστυχώς απεδέχθη ο Τσίπρας ).

Στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν απολύσεις της τάξης του 50% τουλάχιστον στον Δημόσιο τομέα για να μπορούμε να πούμε ότι η χώρα θα καταφέρει να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της…καθώς επίσης και να «διαγραφούν» όλες οι ελλειμματικές επιχειρήσεις και οργανισμοί του Δημοσίου ή τουλάχιστον να πάψει να τις διοικεί το κράτος, όχι αυτά που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζοντας μια εσωτερική στάση πληρωμών δεν ήταν ούτε μέτρα ούτε ημίμετρα ούτε φυσικά και λύσεις.

Να λυθούν τα χρόνια προβλήματα των ασφαλιστικών ταμείων.. και φυσικά να μπουν φυλακή οι Τραπεζίτες μια και αποτελούν σημαντικότατο παράγοντα στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Αν υπάρξει κυβέρνηση που θα μπορέσει να τα κάνει όλα αυτά τότε ίσως μπορέσουμε να ξαναδούμε με αισιοδοξία το μέλλον αυτής της χώρας….αλλά όπως έχει αποδείξει η Ιστορία μας, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

 

Σε ένα παλιό ανέκδοτο που συνήθιζε να λέει ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ένας ναζιστής αξιωματούχος μπαίνει στο ατελιέ του Πικάσο και κοιτάζει με δέος την Γκέρνικα.
– Εσείς το κάνατε, τον ρωτάει.
– Όχι, εσείς το κάνατε.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ