Εκλογές, Νέα Κυβέρνηση – Ελπίδες (;)

Εκλογές 2015

Εκλογές 2015

Έγιναν και οι εκλογές λοιπόν και δεν είναι παρά μόλις δυο εβδομάδες που η χώρα “δείχνει” ότι αλλάζει πορεία ή μήπως όχι ;

Όσο και να θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θα ήμουν παράλογος αν δεν έβλεπα και τα μηνύματα που πλέον τα ΜΜΕ δεν προωθούν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή ότι είναι ασήμαντα, το αντίθετο μάλιστα.

Δυστυχώς στην Ελλάδα (ίσως και σε άλλες χώρες δεν λέω), τα ΜΜΕ διαμορφώνουν τόσο δυνατά την γνώμη και την άποψη του λαού για τα τεκταινόμενα που δεν είναι λίγες οι φορές που οι Έλληνες βρισκόμαστε ξαφνικά στο χείλος του γκρεμού χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τι ήταν αυτό που μας χτύπησε πιο δυνατά και από τσουνάμι.

Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ να έχει αναλάβει «δυναμικά» και να θέλει να ανακτήσει τον έλεγχο της χώρας, ενώ όλες οι κινήσεις δείχνουν πως τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα, προσωπικά εκλαμβάνω αυτές τις κινήσεις ως μια παρτίδα σκάκι ή αν θέλετε ακόμη χειρότερα ως μια παρτίδα σκληρού πόκερ με όρους που επιτρέπουν τα χτυπήματα κάτω από την μέση.

Μπορεί ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να δηλώνει ότι δεν θα προδώσει τον λαό του, όμως δυστυχώς αυτές οι δηλώσεις είναι από την ασφάλεια που του παρέχει η θέση και όχι από την θέση του απλού μεροκαματιάρη ο οποίος τα τελευταία χρόνια…. βλέπει πλέον τα μακαρόνια με το κιάλι στο τραπέζι της φαμίλιας του.

Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο και ενώ η παροχολογία ( βλέπε αύξηση κατώτατων μισθών κλπ) να ακούγεται πανέμορφη στα αυτιά όλων μας εντούτοις οι φωνές απ’ έξω που θέλουν την Γερμανική Καγκελαρία να είναι σκληρή στις θέσεις της, δεν είναι λίγες, ενώ ο όρος GRExit ακούγεται ξανά και ξανά, απειλές; παιχνίδια πολιτικά ; Μπορεί, το θέμα είναι όμως σε ποιανού την πλάτη.

Οι Έλληνες δεν φοβόμαστε, αλλά δεν αντέχουμε άλλο, ας το ακούσουν όλοι αυτό.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ