Δραματικές και ραγδαίες εξελίξεις – Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα

Ο Παπανδρέου θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεται γι' αυτό που έκανε στην Ελλάδα μαςΤο λιγότερο δραματικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι στιγμές που διανύουμε ως χώρα καθώς η κατάσταση στην πολιτική σκηνή αλλάζει από λεπτό σε λεπτό ενώ όπως όλα δείχνουν τα περιθώρια για μια μαγική λύση που θα διατηρήσει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία αλλά αυτό που είναι πλέον σημαντικό για εμάς είναι το αύριο που δυστυχώς αν και το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι Έλληνες το έχουμε νιώσει… φαντάζει αρκετά δύσκολο και αβέβαιο.

Μετά και την ανεξαρτητοποίηση της κας Μιλένας Αποστολάκη η οποία με δισέλιδη επιστολής της προς τον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε ότι παραιτείτε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενώ δεν παραιτείτε από το βουλευτικό της αξίωμα διατηρώντας έτσι την θέση της και ταυτόχρονα δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται.

Στην προσπάθεια βέβαια διατήρησης ενός όσο το δυνατόν ήρεμου κλίματος αλλά και σε διάψευση των φημών περί παραίτησης της κυβέρνησης το Μαξίμου δηλώνει πως ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο στις Κάννες για να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Σύνοδο των G-20.

Όμως οι εξελίξεις φαίνεται ότι προλαβαίνουν τις όποιες προσπάθειες διάψευσης και όπως όλα δείχνουν ούτε η κυβέρνηση θα φτάσει στην ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή ούτε όμως και η χώρα στο δημοψήφισμα τον Ιανουάριο!

Η κα Βάσω Παπανδρέου από την πλευρά της κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης η οποία θα διασφαλίσει την δανειακή σύμβαση και θα οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια σε εκλογές μια πρόταση που φέρεται να βρίσκει σύμφωνη και την κα Τόνι Αντωνίου.

Σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες και η Εύα Καϊλή, με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό, στην οποία προειδοποιεί πως σε διαφορετική περίπτωση “θα πράξει το καθήκον της με βάση το εθνικό συμφέρον”.

Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έξι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θέτουν ήδη θέμα ηγεσίας!

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ