Στην χώρα της ανομίας και των οδηγών ΤΑΞΙ

Στην χώρα της ανομίας και των οδηγών ΤΑΞΙ Στην χώρα της ανομίας ζούμε λένε στον εφιάλτη του κίτρινου πυρετού ή αλλιώς στον αποκλεισμό των δρόμων από τους ιδιοκτήτες ταξί και φυσικά μην ξεχνάμε και το πλήγμα στην οικονομία και κυρίως στον τουρισμό.

Ποιος φταίει όμως;

Φταίει ο κάθε ιδιοκτήτης ταξί; ή μήπως η κυβέρνηση αφήνει την κατάσταση εκτός ελέγχου με σκοπό να εναντιώσει τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και να τις φέρει αντιμέτωπες με τους ιδιοκτήτες;

Το ίδιο δεν έκανε και με το κίνημα των αγανακτισμένων; Το ίδιο δεν έκανε και πέρυσι με τους ιδιοκτήτες φορτηγών; Τα θέματα που θα προκύψουν από την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φορτηγατζή η Ελλάδα θα τα δει σε λίγο καιρό, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο καταστροφής της χώρας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (ένα σχέδιο που δεν είναι ο μόνος εκτελεστής του φυσικά το ΠΑΣΟΚ αλλά όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών).

Ανίκανοι να εφαρμόσουν τους νόμους;

Είναι άραγε ανίκανοι να εφαρμόσουν τους νόμους ή βολεύει το καθεστώς της ανομίας όπου ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει και έτσι δεν ασχολούμαστε με όλα αυτά που συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς και πίσω από την πλάτη μας;

Έχω την εντύπωση ότι δυστυχώς αυτό ακριβώς συμβαίνει, μέχρι προχθές και για 23 ολόκληρους μήνες δεχόμαστε όλα τα αντισυνταγματικά μέτρα όπως μειώσεις συντάξεων και μισθών με έναν σκοπό, την σωτηρία της πατρίδας μας από την χρεοκοπία. Σήμερα ο όρος selective default όπου σύμφωνα με όλους τους οικονομολόγους αποτελεί εν είδη χρεοκοπία έχει εισαχθεί στο λεξιλόγιο της κυβέρνησης.

Από την άλλη θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει ως έγκλημα κατά του κράτους την σιωπή των κυβερνώντων ενάντια στα εγκλήματα της Γερμανίας που την ίδια στιγμή φωνάζει και κατηγορεί τους Έλληνες… ενώ η ίδια δεν είναι υπεύθυνη απέναντι στις υποχρεώσεις της… χαρακτηριστικό το σκίτσο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ