Ένα μήνυμα ζωής…

Η συγκεκριμένη ιστορία ενδεχομένως να είναι αληθινή αλλά και πάλι, αυτό ελάχιστη σημασία έχει, τώρα στους καιρούς που ζούμε, εν μέσω πανδημίας και γενικότερα πολύ σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας…η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αλλά και την ίδια μας την ζωή αποκτά ακόμη πιο μεγάλη σημασία…δείτε το ως ένα μήνυμα ζωής προς όλους μας.

Ο ταμίας είπε, «Λυπάμαι, αλλά δεν έχεις αρκετά χρήματα για να αγοράσεις αυτή την κούκλα.»

Μετά το παιδί στράφηκε στο ταμείο και ρώτησε: «Είστε σίγουροι ότι δεν έχω αρκετά χρήματα;»

Ο ταμίας για άλλη μια φορά μέτρησε τα λεφτά του και απάντησε: «Ξέρεις ότι δεν έχεις αρκετά χρήματα για να αγοράσεις την κούκλα» το μωρό κρατούσε ακόμα την κούκλα.

Τέλος, περπάτησα προς το μέρος του και τον ρώτησα σε ποιον ήθελε να δώσει αυτή την κούκλα. «Είναι η κούκλα που αγαπούσε η αδερφή μου περισσότερο και ήθελε τόσο πολύ. Ήθελε να της την κάνω δώρο για τα γενέθλιά της.»

Πρέπει να δώσω στη μαμά μου την κούκλα για να την δώσει στην αδερφή μου όταν φτάσει εκεί. ” Τα μάτια του ήταν τόσο λυπημένα καθώς το είπε αυτό. ” Η αδερφή μου πήγε να είναι με τον Θεό.. Ο μπαμπάς λέει ότι η μαμά θα δει τον Θεό πολύ σύντομα και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να πάρει την κούκλα μαζί της για να την δώσει στην αδερφή μου…”

Η καρδιά μου σχεδόν σταμάτησε. Το αγοράκι με κοίταξε και είπε, “Είπα στον μπαμπά να πει στη μαμά να μην πάει ακόμα. Θέλω να περιμένει μέχρι να γυρίσω από το εμπορικό κέντρο.” Μετά μου έδειξε μια πολύ ωραία φωτογραφία του εκεί που γελούσε.

Μετά είπε “Θέλω η μαμά να μου φέρει τη φωτογραφία μου για να μην με ξεχάσει η αδερφή μου”. ‘ Αγαπώ τη μαμά μου και εύχομαι να μην με αφήσει, αλλά ο μπαμπάς λέει ότι πρέπει να μείνει με την μικρή μου αδερφή. “Μετά κοίταξε ξανά την κούκλα με θλιμμένα μάτια, πολύ ήσυχα..

Έφτασα γρήγορα στο πορτοφόλι μου και το είπα στο μωρό. “Ας υποθέσουμε να ελέγξουμε ξανά σε περίπτωση που έχετε αρκετά χρήματα για την κούκλα?”
” Εντάξει “, είπε, ” ελπίζω να έχω αρκετά “.

Του πρόσθεσα μερικά από τα χρήματά μου χωρίς να τα δει και αρχίσαμε να τα μετράμε.

Υπήρχαν αρκετά για την κούκλα και μερικά επιπλέον χρήματα επίσης.

Το μωρό είπε, ” Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αρκετά χρήματα!”

Μετά με κοίταξε και πρόσθεσε: ” Ρώτησα χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ στο Θεό για να βεβαιωθώ ότι είχα αρκετά χρήματα για να αγοράσω αυτή την κούκλα ώστε να τα δώσει η μαμά στην αδερφή μου. Με άκουσε! ”

Ήθελα επίσης να έχω αρκετά χρήματα για να αγοράσω ένα λευκό τριαντάφυλλο για τη μαμά μου, αλλά δεν τόλμησα να ζητήσω από τον Θεό περισσότερα αλλά μου έδωσε αρκετά για να αγοράσω την κούκλα και ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η μαμά μου λατρεύει τα λευκά τριαντάφυλλα Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα

Μετά έφυγα από το εμπορικό κέντρο αλλά δεν μπορούσα να βγάλω το μικρό παιδί από το κεφάλι μου.

Τότε πριν από δύο μέρες, θυμήθηκα ένα άρθρο από μια τοπική εφημερίδα για έναν μεθυσμένο σε ένα φορτηγό, ο οποίος πάτησε ένα αυτοκίνητο που καταλαμβάνει μια νεαρή γυναίκα και ένα κορίτσι. Το παιδί πέθανε αμέσως και η μητέρα της έμεινε σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαία ατυχήματα

Η οικογένεια έπρεπε να αποφασίσει αν θα τραβήξει την πρίζα από το μηχάνημα της ζωής, επειδή η νεαρή γυναίκα δεν θα μπορούσε να ανακάμψει από το κώμα της.

Αυτή ήταν η οικογένεια του μωρού;

Δύο μέρες μετά από αυτή τη συνάντηση μωρού, διάβασα στην εφημερίδα ότι η νεαρή γυναίκα είχε πεθάνει. Δεν μπορούσα να σταματήσω όταν αγόρασα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα και πήγα στο γραφείο τελετών όπου εκτέθηκε το σώμα της νεαρής γυναίκας για να βλέπει ο κόσμος και να κάνει τις τελευταίες προσευχές πριν την ταφή της.

Ήταν εκεί, μέσα στο φέρετρό της, κρατώντας ένα πανέμορφο λευκό τριαντάφυλλο με τη φωτογραφία του μωρού και την κούκλα να γέρνει Με δάκρυα στα μάτια, ένιωσα ότι η ζωή μου είχε αλλάξει για πάντα…

Η αγάπη που είχε το μωρό για τη μητέρα και την αδερφή του είναι ακόμα δύσκολο να φανταστεί κανείς σήμερα. Και σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, ένας μεθυσμένος οδηγός του τα είχε πάρει όλα αυτά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Οι πράξεις σου μπορούν να αλλάξουν για πάντα τη ζωή σου αλλά και κάποιου άλλου που δεν έχει καμία σχέση με τον κόπο σου.

Τώρα έχεις 2 επιλογές:

  1. Κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα, ή
  2. Αγνόησέ τον σαν να μην άγγιξε ποτέ την καρδιά σου.

Η αξία ενός άντρα ή γυναίκας βρίσκεται σε αυτά που δίνει, όχι σε αυτά που είναι σε θέση να λάβει.

 

 

Πηγή: διαδίκτυο

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ