Πολιτικάκια…το νου σας – Κοζάνη

Α ρε Κοζάνη !! Τεράστια!! Πάντα έδειχνε τον δρόμο στους άλλους…

  • Πρώτη στα πανηγύρια
  • Πρώτη στα γλέντια
  • Πρώτη στην παραγωγή ηλεκτρισμού..
  • Πρώτη και στο lockdown…

Όχι δεν είναι εκδίκηση…μια μαλακία και μισή είναι αυτών που κυβερνούν και θεωρούν ότι με αντισυνταγματικά μέτρα θα μπορέσουν να κρύψουν το γεγονός ότι τον κόπο και τον μόχθο του λαού τόσα χρόνια τον έπνιγαν στις μίζες και στις τσέπες τους.

Για αυτό άλλωστε δεν υπάρχει σύστημα υγείας που να επαρκεί για τους ιθαγενείς…αν όμως είστε αλλοδαποί…τότε όλα τα μωρά στην πίστα.

Σε μια ταινία κάποτε του ελληνικού κινηματογράφου…είπε ο Κωνσταντάρας…ελπίζω κάποτε να βρεθεί αυτός που θα καθαρίσει τον κόπρο από την πολιτική σκηνή.

… έρχεται αυτή η μέρα, σύντομα και δεν είναι άλλη από την ημερομηνία που η οργή του λαού που χειμαζεται εδώ και χρόνια πλέον, ειδικά στην Κοζάνη (κλείσιμο ΔΕΗ, μετατροπή του νομού σε λεκανοπέδιο παραγωγής Αιολικής ενέργειας αλλά και Ηλιακής) και που τώρα δέχθηκε το χτύπημα που θα την τελειώσει ολοκληρωτικά.

Ένα χτύπημα που δεν αντέχει η τοπική κοινωνία, ένα lockdown που κανένα κατάστημα δεν θα μπορέσει να αντέξει…πλην των μεγάλων που ανήκουν σε γνωστές αλυσίδες.

Πολιτικάκια…το νου σας.

Σε επίπεδο 4 λοιπόν ο νομός της Κοζάνης και σε λίγες ώρες κλείνουν τα πάντα…νεκρώνει μια ήδη νεκρή πόλη που έχει όμως 100.000 ψυχές. Τι θα κάνει για αυτούς η κυβέρνηση; Βλέπεις η περίοδος που θα βγουν τα κοματόσκυλα προς αναζήτηση ψήφων δεν δείχνει να είναι και τόσο κοντά (με ανύπαρκτη αντιπολίτευση λογικό θα έλεγε κανείς).

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.