Αναστροφή υπέρ του Πάνου Καμμένου τις τελευταίες 5 ημέρες

Οι Δημοσκοπήσεις τελείωσαν, οι αριθμοί αποτυπώθηκαν μήνες τώρα, και μένει μόνο η ψήφος του Έλλην πολίτη, να διαψεύσει η όχι όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν.

Έτσι λοιπόν ενώ το Γενικό πλαίσιο συντονίζεται γύρω από την μικρή όπως φαίνεται διαφορά των 2 μεγάλων κομμάτων που κλείνει κάτω του 3% η μεγάλη αναστροφή γίνεται προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο όπου από το δημοσκοπικό εν αρχή 0,7% και μέγιστο 1,7% δείχνει μια ρεαλιστική τάση που φτάνει κοντά στο 2,9% που του επιτρέπει να συσπειρώσει τις τελευταίες ώρες πάνω από το 58% των ψηφοφόρων του, όταν πριν από 15 ημέρες το ποσοστό αυτό δεν ξεπέρναγε το 37%.

Αυτό καταγράφεται φυσικά μετά την Κεντρική του ομιλία στο ΣΕΦ όπου έγινε την Τετάρτη 22 Μαΐου και την Διακαναλική Συνέντευξη τύπου την επομένη ημέρα, στο πλαίσιο της απόφασης της Διακομματικής Επιτροπής για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου του 2019, όπου φαίνεται να κέρδισε μέρος από το ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, δίνουν μάλιστα και κόντρα 4 Υποψηφίων ευρωβουλευτών για την μία όπως όλα δείχνουν, θέση στη Ευρωβουλή.

Ο Πάνος Καμμένος ο Πολιτικός που βάζει το Εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, χαρακτηρίζει υπέρτατη ευκαιρία, την συσπείρωση των τελευταίων ημερών, και μάλιστα αναγκαίο καλό, για να δώσει δύναμη και αέρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Οι Αναποφάσιστοι που ξεπέρασαν στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό ρεκόρ του 28% σε πραγματικό αριθμό, μοιράζονται στα 2 μεγάλα κόμματα και τείνουν να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους περισσότερους από αυτούς.

Οι ψήφοι των αναποφάσιστων επίσης κρίνουν και τις αδυναμίες του ΚΙΝΑΛ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κερδίζοντας αρχικά πόντους από το ΠΟΤΑΜΙ αλλά χάνοντας εν μέρει από την ΜΕΡΑ 25 και τα Λοιπά κόμματα αντίστοιχα.

Η βραδιά πάντως της 26ης Μαΐου, δεν θα είναι μεγάλη μια και έως τις 23:30 όλα θα έχουν κριθεί, και τα αποτελέσματα θα έχουν δείξει την Τάση του τελικού Νικητή.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ