Ανακοίνωση Κ . Ε . Πο . Ν .

Πολλοί αναρωτιούνται ποιοι είναι πίσω από την πλατφόρμα ψηφοφορίας για το Δημοψήφισμα στην ιστοσελίδα «Ελλην Πολίτης».

θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι είμαστε πολίτες, κατά κύριο λόγο Δικηγόρων, που συστήσαμε την άτυπη ομάδα «Κοινωνία Ελλήνων Νομικών και Πολιτών» (Κ.Ε.Πο.Ν.) με σκοπό να αναχαιτίσουμε την ψήφιση του κειμένου των Πρεσπών με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο προβλέπεται από το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Είμαστε άπαντες δημοκράτες, πιστεύουμε βαθύτατα ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά και ότι η μόνη ισχύς είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η Βούληση του Λαού, που σήμερα βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις πράξεις των Βουλευτών του !!!!

Είμαστε μάχιμοι δικηγόροι και εργαζόμενοι πολίτες που θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας την χώρα ατόφια, όπως την παραλάβαμε.

Είμαστε παντελώς αντίθετοι από ακραίες εθνικιστικές κραυγές , απλώς διεκδικούμε το αυτονόητο: να μην παραποιείται και παραχωρείται η ιστορία μας!!!

Θέλουμε να ξέρετε ότι, ακόμη κι αν ψηφιστεί ο νόμος Πρεσπών αύριο, σύμφωνα με το άρθρο 44 Συντάγματος, μπορεί να ανατραπεί με Δημοψήφισμα.

Στα πλαίσια αυτά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην ισχύσει ποτέ το επαίσχυντο κείμενο των Πρεσπών και γι αυτό σας καλούμε να ψηφίσετε την διενέργεια Δημοψηφίσματος.

Δηλώνουμε μάλιστα ρητώς, ότι αν τελικά το νομοσχέδιο Πρεσπών «περάσει» από την Βουλή, θα επιδιώξουμε παράλληλα την δικαστική ακύρωση του νόμου ως αντισυνταγματικού για το οποίο θα ενημερωθείτε ανάλογα με τις εξελίξεις. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε λυσσαλέα να μην ισχύσουν ποτέ οι Πρέσπες.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστούμε δημοσίως τον ισότοπο «Ελλην Πολίτης» που δέχθηκε να φιλοξενεί την πλατφόρμα μας Δημοψηφίσματος, ενώ άλλοι μας αρνήθηκαν.

Τέλος, επιτρέψτε μας να κρατήσουμε την ανωνυμία μας, γιατί για μας σημασία έχει μόνον η Ελλάδα και όχι η προσωπική μας διαφήμιση!!!

«Κοινωνία Ελλήνων Νομικών και Πολιτών»
(Κ.Ε.Πο.Ν.)


[civist src=”https://widget.civist.cloud/?api_url=https%3A%2F%2Fapi.civist.cloud%2Ft%2Ffaee8538-4a5d-42b1-ad75-07f3b6acffe4%2F#/RW1iZWRkaW5nOjE3N2NjYWQ0LTQ3NzgtNGM0MS04MjZiLTc2OTM4MmZhYmEyOQ==”]

Πήγαινε στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο… και κάνε επιβεβαίωση στο μήνυμα που ήρθε, έτσι γίνετε δεκτή η ψήφος σου

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ