Πώς ένα Θερμό Μέτωπο μπορεί να γίνει Θερμό επεισόδιο ….

Τρία Μέτωπα θερμά, στις πλάτες της Ελλάδας:

Όχι ένα αλλά 3 θερμά μέτωπα είναι ανοικτά.. αυτή την στιγμή στις πλάτες της Ελλάδας.

Κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν…και πουλάνε τη σπέκουλα με το κομμάτι, και κάποιοι άλλοι παίρνουν το πολιτικό κόστος στην Πλάτη τους, και κάνουν διπλωματία Υπέρ της Ελλάδας.

1ο  Θερμό Μέτωπο:

Η Εσωτερική διαμάχη στην Π.Γ.Δ.Μ λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η τελική φάση υπογραφής των αλλαγών του εκεί Συντάγματος, όπου το πολιτικό σκηνικό είναι σε αναβρασμό χωρίς προαναγγελθέντα αποτελέσματα, αλλά οι καλοί σκηνοθέτες ….δεν πτοούνται…. κινούν την Ελληνική κοινή γνώμη στο τι θα πει και τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος που καθημερινά βάλλεται ή να ρίξει την Κυβέρνηση ή να παραιτηθεί και τώρα η προσπάθεια είναι, να διαλυθεί το πατριωτικό κίνημα των ΑΝ.ΕΛ που έβαλε πλάτη να βγει η Χώρα από τα Μνημόνια, Και συγκυβέρνησε 3,5 χρόνια τώρα.

2ο Θερμό Μέτωπο :

Ετοιμάζουν στα Τίρανα, Αλβανοί συνταγματολόγοι, το τελικό σχέδιο της μη κυρωμένης συμφωνίας για την ΑΟΖ Ελλάδας-Αλβανίας… άκουσον-άκουσον, χωρίς να εμπεριέχονται στην Ελληνική ΑΟΖ τα 3 Ελληνικά Δια πόντια Νησιά, Οθωνοί, Ερεικούσσα και Μαθράκι. Και μόνο που το έχουν βάλει στο τραπέζι, γεννιέται θερμό επεισόδιο από την Ελληνική διπλωματία…που θα πράξη τα δέοντα.

Τι? … δεν γνωρίζετε ποια είναι τα Δια πόντια Νησιά?
Τα νησιά Οθωνοί, Μαθράκι και Ερεικούσσα ( το άλλο άκρο της Ελλάδος ) χαρακτηρίζονται ως μικροί παράδεισοι και αποτελούν την προέκταση του βορειοδυτικού άκρου της Κέρκυρας, που συνεχίζεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τα τρία νησάκια εποικίστηκαν μετά τη ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571, όταν οι νησιώτες που ήταν υπό τους Ενετούς άρχισαν να μετακινούνται για εξεύρεση μεγαλύτερης ασφάλειας.

Τότε ήλθαν στους Oθωνούς οικογένειες των Παξών και της Πάργας και αφού πλήθυναν τα μέλη των οικογενειών, μετοίκησαν στο Mαθράκι και στην Ερεικούσσα.

Δυτικότερο σημείο της Ελλάδας

Οθωνοί

Πολλοί κάτοικοι είναι ξενιτεμένοι σε Aμερική και Aυστραλία, αλλά κάθε χρόνο σχεδόν επιστρέφουν στις προγονικές τους εστίες.

Ελληνική Γή και Θάλασσα που δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση.

Το 3ο Θερμό Μέτωπο είναι επακόλουθο & εξαρτάται από το Νομικό τετελεσμένο των Αλβανών… που το περιμένει η Τουρκία για να «μηδενίσει» την ΑΟΖ του Καστελόριζου.

Εξάλλου δεν είναι μυστικό ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν την δική τους ΑΟΖ, αλλά τους ενοχλεί ένα Ελληνικό κομμάτι Γης και Θάλασσας που μπαίνει στο ρουθούνι της και λέγεται Καστελόριζο.

Όλα τα παραπάνω είναι θερμά Μέτωπα και αντιμετωπίζονται έως σήμερα με την Μυστική Διπλωματία και τις πλάτες κάποιων που Υπηρετούν την Πατρίδα προς όφελός μας.

Άλλοι πάλι με Εξουσία σε αρμόδια Υπουργεία, Υπηρετούν τον ίδιο σκοπό και με πολιτικό κόστος, αλλά δεν κάνουν πίσω… το παλεύουν…έως εσχάτων.

Αν για οποιονδήποτε λόγο κερδίσουν οι Ωφελούμενοι αντίπαλοι της Χώρας μας…ναι τότε ένα Θερμό Μέτωπο μπορεί να γίνει Θερμό επεισόδιο.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ