Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος με τον Ζάεφ

Για την ταυτότητα και τη γλώσσα που εξασφαλίζει η συμφωνία των Πρεσπών εν όψει του δημοψηφίσματος στις 30 Σεπτεμβρίου  μίλησε ξανά, μέσω Facebook ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

«Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Μακεδονίας», ανέφερε ο ίδιος απευθυνόμενος στους πολίτες ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα ο κ. Ζάεφ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε πως «Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα».

Απέναντί του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ Κος Πάνος Καμμένος, όπου βρεθεί και όπου ερωτάται, Δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι, Τα Σκόπια είναι προκλητικά απέναντι στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα στα Σκόπια, η Ελλάδα θα λάβει την τελική απόφαση για αυτή τη συμφωνία»

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πορευτούμε μαζί ως το τέλος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαφωνούσαμε εξ αρχής στο θέμα των Σκοπίων. Η συμφωνία μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν μπορούν να τη δεχτούν και καταστατικά. Από αυτή τη θέση δεν θα κάνουμε πίσω.

ενώ καταλήγει ότι: Δεν παραχωρούμε τον όρο << ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ >> 

Σήμερα δε για το επικείμενο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών στις 30 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει ο κ. Ζάεφ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει λόγο για Φόβους Βαλκανικών αναταραχών, για να πείσει το εσωτερικό του ακροατήριο, με την  Ελληνική Κυβέρνηση να παρακολουθεί τα λεγόμενά του, &  με τον ΥΕΘΑ Κο. Πάνο Καμμένο να είναι έτοιμος για απαντήσεις στους ίδιους τόνους.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ