Σταθερά στις Δημοσκοπήσεις Πρώτο κόμμα…. η πρόθεση λάθους

Όπως και πριν 4 χρόνια έτσι και τώρα, νωρίς ξεκίνησαν οι Δημοσκοπήσεις όλων των Εταιριών με βάση την πρόθεση ψήφου στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Η Γενική τάση μιας Στατιστικής μελέτης μπορεί να αποτυπώνει εν μέρει την πρόθεση, αλλά ΟΧΙ το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης πόσο δε το αποτέλεσμα των Εκλογών.

Αν λοιπόν η ίδια η μελέτη αφουγκράζεται απλά εν μέρει την πρόθεση, τότε πώς αποκλείεις το λάθος του -+ 3% ?

Γιατί εδώ δεν μιλάμε για κάλπη σήμερα, και πρόβλεψη με λάθος -+1% αλλά για πρόβλεψη σε βάθος χρόνου.

Οι Μελετητές των Στατιστικών στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους γνωρίζουν ότι  σήμερα αποκαλούν Νικητή της μελέτης τον ένα η τον άλλον με λαθεμένη προσέγγιση, μια και οι απαντήσεις που καταγράφονται στην Δημοσκόπηση περιέχουν ένα μεγάλο Ποσοστό

( 20%+) εσκεμμένων απαντήσεων η άρνησης σε αυτή.

Μεγάλες εταιρίες Δημοσκοπήσεων που και σήμερα λανσάρονται ως Μεγάλες μια εβδομάδα πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015 έδιναν οριακή Νίκη 0,5% έως και 1,5%  στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, παράδειγμα αναφέρω μια Μεγάλη εταιρία για λογαριασμό Μεγάλου Τηλεοπτικού σταθμού, όπου έδινε τα εξής αποτελέσματα στην τελευταία της Μέτρηση 6 ημέρες πριν τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, αποτυπώνει στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,4% έναντι 26,9% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 5,9%, ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5%, Ποτάμι και ΚΚΕ με 4,9%. Η Ένωση Κεντρώων ανέρχεται στο 3,2%, η Λαϊκή Ενότητα στο 3,1% ενώ οι ΑΝ.ΕΛΛ φτάνουν στο 2,6%.

Ας παρουσιάσω τώρα τα Τελικά αποτελέσματα όπως αποτυπώνονται στο Υπουργείο εσωτερικών: ΣΥΡΙΖΑ 35,46% _ ΝΔ 28,09% όντως ΧΑ και ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν τις θέσεις 3-4 αλλά με 1% -+ διαφορά, ίδια σχεδόν διαφορά στο ΠΟΤΑΜΙ και στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ενώ το λάθος προς τους ΑΝ ΕΛΛ ήταν πάνω του 1,5% όπου μπήκε στην Βουλή έναντι της ΛΑΕ που σύμφωνα με την μέτρηση ήταν 0,88% η διαφορά τόσο βέβαια όσο, ΤΟ να μη μπει στην Βουλή.

Βλέπετε εσείς καμμιά πρόθεση λάθους ως προς το πρώτο κόμμα? έστω με λάθος -+3%

Εμείς βλέπουμε μια διαφορά λάθους 8%-+

Αυτό το άρθρο δεν έχει την πρόθεση να αποτυπώσει εσκεμμένη πρόθεση υπέρ των Κακών μετρήσεων η το αντίθετο.

Το Άρθρο αυτό αποτυπώνει για ακόμη μία φορά την πρόθεση του ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ να μην πιστεύει τα αόριστα και κατασκευασμένα πολλές φορές δημοσκοπικά τερτίπια Ατάλαντων Μελετητών με Γερή τσέπη, έναντι του Δημοκρατικά κατοχυρωμένης ψήφου μας.

Όταν θα έρθει η Ώρα θα αποφασίσουμε λοιπόν, Ποιους θα στείλουμε στην επόμενη Κυβέρνηση ποιους θα στηρίξουμε και ποιους θα στείλουμε στην Εξέδρα.

Οι Δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα έχουν κέρδος μόνο ως Exit poll την ημέρα δηλαδή των εκλογών… εδώ και Τώρα.

Αυτό είναι καθαρό Αποτέλεσμα:

Και ο λόγος είναι απλός, απλούστατος θα λέγαμε… γιατί καταγράφετε η Ψήφος & των Αναποφάσιστων Πολιτών πού ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλο ως Ποσοστό… σήμερα που γράφετε αυτό το άρθρο ίσως φθάνει και το 19%

Η ερώτηση λοιπόν είναι, αν έχει λόγο Ύπαρξης μια εταιρία όπου θα αποδίδει εργασία κάθε 4 χρόνια μία φορά. Φυσικά και ΌΧΙ :!

 

Υ.Γ Σε επόμενο άρθρο θα σας αποκαλύψουμε… γεγονότα που ίσως ανατρέψουν την ισορροπία των υπαρχόντων κομμάτων όπως τα γνωρίζουμε έως και σήμερα.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ