Νύκτα Θανάτου χωρίς Διαφυγή, στο Ξημέρωμα της Δημοκρατίας

Το χρονικό της Απόλυτης Κόλασης εξελίχθηκε στις 23 Ιουλίου του 2018

Μια Δευτέρα που έκρυβε τον Θάνατο για 85 Ανθρώπους ενήλικες και μικρά παιδιά, όπου κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει ακόμα και να φαντασθεί  και ο χειρότερος καλύτερος σεναριογράφος στον Κόσμο.

Μάτι: παραθαλάσσια περιοχή στη Νέα Μάκρη πού διαθέτει μία είσοδο και μια έξοδο, στο ίδιο σημείο : Τραγικό

Ποιο τραγικό όμως είναι και το ότι, στο Μάτι οι ακτές δεν είναι από παντού ελεύθερα προσβάσιμες

Το χρονικό της Κόλασης είχε διάρκεια λιγότερη από 2 ώρες… όπου  Εκατοντάδες πολίτες προσπάθησαν με τα αυτοκίνητά τους να εγκαταλείψουν το Μάτι αλλά εγκλωβίστηκαν σε φριχτό μποτιλιάρισμα στους στενούς δρόμους του οικισμού, που ιδρύθηκε ως παραθεριστικός το 1960 και από το 2000 και μετά πυκνοκατοικείται δίχως κανένα σχεδιασμό, δίχως καμία πρόβλεψη για την ασφάλεια.

Έτσι έγινε παγίδα θανάτου η φωτιά, όταν έφθασε εντός του οικιστικού ιστού, μάταια προσπάθησαν οι αλλόφρονες Πολίτες να διασωθούν βγαίνοντας από τα αυτοκίνητα τους και τρέχοντας δεξιά και αριστερά μέσα στους καπνούς και στις φλόγες που τους είχε εγκλωβίσει.

Πολλοί ευτυχώς… βρήκαν την διέξοδο προς τις ακτές, και παρόλο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σωθούν κάποιοι , έπρεπε να κολυμπήσουν 2 μίλια και βάλε για να μη καούν η πνιγούν, από την φωτιά και τον καπνό που είχε φτάσει έως την άκρη της ακτής.

Δυστυχώς Πολλοί συνάνθρωποι μας δεν κατάφεραν να βρουν ανοικτές διεξόδους προς την ακτή, μια και όπως προείπαμε δεν ήταν προσβάσιμες.

Είναι Τραγικό, προσβάσεις που Ξενοδοχεία και σπίτια τις κλείνουν με μάνδρες και συρματοπλέγματα, οι οποίοι δεν οδηγούσαν πουθενά, ήταν αδιέξοδοι ή δρόμους οι οποίοι κατέληγαν στους γκρεμούς της παραλίας, πρόσβαση μηδέν από κάτω βράχια δηλαδή .. ίσως προστάτευαν εν καιρώ ειρήνης, εν καιρώ πολέμου όμως ?

Γιατί η 23η Ιουλίου ήταν ημέρα Πολέμου και μάλιστα ακολούθησε μια Νύκτα Θανάτου στο Ξημέρωμα της 44ης επετείου της Δημοκρατίας

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ