Greece – ERROR

Η χώρα μας Έλληνες Πολίτες, είναι στην κόψη των άμεσων αλλαγών.

Καταστροφικές Πλημμύρες  και Καταστροφικές Φωτιές  δείχνουν την αδύναμη Δομή μιας χώρας όχι που έχει παλιώσει  αλλά μιας χώρας που κατά τύχη τόσα χρόνια δεν θρηνούσαμε Νεκρούς.

Οι τελευταίες εικόνες για όλους εμάς, αλλά η Κόλαση όλων αυτών που έζησαν τον Θάνατο η ήρθαν κατά πρόσωπο με αυτόν, επιβεβαιώνουν την ανάγκη των άμεσων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Η Δομή των κρατικών μηχανισμών δεν αντέχουν αντιπαραθέσεις, αντέχουν όμως μιας αναδιοργάνωσης σε όλους τους τομείς.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει την φράση  ( Το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο ) αυτή την φορά πρέπει να το ξεπεράσει.

Η Κυβέρνηση , πρέπει όχι ΘΑ αλλά ΝΑ αλλάξει τις Δομές:

Και φυσικά δεν χρειαζόμαστε έναν Νέο Εθνικό Διχασμό  που παρατηρείται τα τελευταία 3.5 χρόνια.

Η Αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα, είναι ανίκανη να χειραγωγήσει τους Έλληνες Πολίτες κατά του Κράτους  και υπέρ των θέσεων της, πόσο μάλλον αν η ίδια ήταν στην Κυβέρνηση.

Με πρόσχημα καθημερινά χρόνια στάσιμα προβλήματα, όλα αυτά τα 3.5 χρόνια προσπαθούσε εν μάταιο να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που γίνονταν. Το άσπρο Μαύρο , σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι και του κίτρινου καθημερινά και μέσω  15 και πλέον επιχειρηματικών συγκροτημάτων ΜΜΕ που ελέγχει.

Η τελευταία Ανείπωτη Τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα, στην Ανατ. Αττική ήταν απλά το χαλασμένο κερασάκι στην Τούρτα.

Κρυμμένη  ( η Αξιωματική Αντιπολίτευση ) πίσω από τις πλάτες  δημοσιοκαφρίσκων,  όλων των τύπων και με κάλυψη και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης… παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, δυστυχώς όμως πάνω  στον Θάνατο τον πόνο και τις Τραγικές στιγμές  που πέρασαν Συμπολίτες μας.

Πέραν τούτου η Ελλάδα μη ξεχνάμε ότι πέρασε μια μελετημένη πτώχευση, 3 κατάπτυστα Μνημόνια   και όλοι αυτοί που τίποτε δεν έκαναν όλα αυτά τα 50 και πλέον χρόνια , τώρα προσπαθούν να επισκιάζουν με τα λόγια τους, τους πραγματικούς ήρωες, που δεν είναι άλλοι από τους Πυροσβέστες τους εθελοντές τους Στρατιώτες τους Διασώστες και τους Τραυματιοφορείς, που από την πρώτη ώρα έδιναν την μάχη των Μαχών.

«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει έμπρακτη απόδειξη ότι καταρχήν αναγνωρίζεις το πρόβλημα, αναγνωρίζεις δυσλειτουργίες κι ακριβώς επειδή είναι πολιτική η ευθύνη θα πρέπει να πάρεις  όλα εκείνα τα μέτρα για να μην ξανασυμβεί, είναι το αφήγημα αυτής της Κυβέρνησης.

Και να σας πω κάτι δεν το βρίσκω και λάθος, αν σε κάθε Ανάληψη ευθύνης  παραιτούνταν και ένας Υπουργός η βουλευτής και τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί τα 2/3 της Ελληνικής Βουλής.

Αν είμαστε Κράτος με μηδενιστική Τάση  και κοντά στο ERROR, ας το πράξουμε, αν ΌΧΙ πρέπει να σκύψουμε στις Λύσεις και όχι πλέον στο πρόβλημα.

Στους λίγους Μήνες που απομένουν για αυτή την 1η Αριστερή Κυβέρνηση έως τις επόμενες εκλογές, πρέπει να σκύψει στις Λύσεις,  τα προβλήματα τα Γνωρίζει, αν δεν το κάνει η παρένθεση κράτησε ήδη πολύ.

Αν το καταφέρει τότε στην Παρένθεση θα μείνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και θα είναι η 1η φορά Αριστερά που θα ενώσει όλους αυτούς που σήμερα μένουν βουβοί και Αναποφάσιστοι :

Όσο αφορά, λόγια των πονεμένων άστεγων πια, ανθρώπων που επέζησαν της φρίκης είναι καλύτερα να τους ακούς και μόνο να τους ακούς, χωρίς να λες κουβέντα:! Σεβασμός στην Ανθρώπινη ψυχή που βίωσε τον Θάνατο στο κορμί του.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ