Ένα 3ήμερο που άλλαξε τον Κόσμο ?

Έλληνες Πολίτες

Μεσολάβησαν 27 ολόκληρα χρόνια, που όλα πήγαιναν πολύ αργά στο μέτωπο του Σκοπιανού. Χρόνοι εκκλησιαστικοί και πρόοδος μικρή, στα όρια της ανύπαρκτης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και ξαφνικά μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών και λίγο πριν ολοκληρωθεί η πανηγυρική μας έξοδος από τα Μνημόνια, υπήρξε ένα 3ήμερο που Ναι, άλλαξε τον Κόσμο.

Είχαμε μία πρόταση μομφής της ΝΔ, κατά της Κυβέρνησης όχι για τα μέτρα που έφερνε ως τελευταία στην Ελληνική βουλή, όσο για την προ Συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων από ΠΓΔΜ σε Βόρεια Μακεδονία.

Η πρόταση μομφής καταψηφίσθηκε, και η Προ Συμφωνία μονογράφτηκε από τους 2 Υπουργούς Εξωτερικών και τον χρόνιο δεσμώτη μας Κο Νίμιτς.

 

Πάμε όμως, από την Αρχή.

Η πρόταση μομφής δεν ήταν κατά της Κυβέρνησης.

Ήταν μόνο κατά του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών των ΑΝΕΛ.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ακόμα και αν δεν το προσέξατε, έριξε τα βέλη του κατά του Πάνου Καμμένου γιατί εκεί πίστευε ότι ήταν ο κρίκος, ο Αδύναμος και μόνο έτσι θα έριχνε την Κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί, και το έχασε, που δεν είχε καν θέση για το θέμα.

Ο μόνος με έντιμη θέση από την αρχή ήταν ο Πάνος Καμμένος, που δεν σταματά να δηλώνει όπου και αν βρεθεί, ότι δεν θα δεχθεί καμιά κύρωση με τους Σκοπιανούς που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία.

Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έπεσαν στην παγίδα.

Έκαναν Μπλόφα σε αυτόν που μπλοφάρει.

Ναι το σκηνικό δεν είναι χαρμόσυνο, αλλά δεν επέτρεψε ο Πάνος Καμμένος τον εκβιασμό του από αυτούς που τόσα χρόνια κορόιδευαν τον Ελληνικό λαό πουλώντας Πατριδοκαπηλία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στήριξαν την Κυβέρνηση και ακόμη και την ύστατη στιγμή την στηρίζουν, γιατί το όραμα τους είναι ένα οριστικό τέλος στο θέμα της διαπλοκής και να βγει η χώρα οριστικά από τα μνημόνια.

Και τώρα που έπεσαν οι μάσκες, και όλοι γνωρίζουν περισσότερα για το Ονοματολογικό θέμα των Σκοπίων, το τοπίο ξεκαθάρισε.

Το τι περιμένουμε για την επόμενη ημέρα, δεν είμαστε προφήτες για να το ξέρουμε.

Το ότι η Ελλάδα θα κερδίσει με αυτή την ευκαιριακή ίσως προσχώρηση και όχι παραχώρηση προς τους Βόρειους γείτονές μας, δεν χρειάζεται να είμαστε προφήτες για να το καταλάβουμε.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ