Δύο Αποφάσεις για το χρέος όχι μία.

Όχι μία αλλά δύο αποφάσεις θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Η Δ/ντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λα γκαρντ εμμένει στις αποφάσεις το ΔΝΤ να μείνει με κάθε τρόπο στην Ελλάδα, εννοώντας φυσικά την ελάφρυνση του χρέους όπως την βλέπουν οι Δανειστές του ΔΝΤ όμως, παρόλη την αντίδραση και την διαφωνία της Γερμανίδας καγκελαρίου Κα Μέρκελ.

Από την δική της πλευρά η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνκελα Μέρκελ έχει έτοιμη την δική της πρόταση, για το χρέος και την ελάφρυνση της Ελλάδος προς αυτό.

Ήδη δημοσιεύματα προσπαθούν να προσεγγίσουν αυτή της την απόφαση, πριν το Eurogroup τις 21 Ιουνίου, και ίσως ήδη να τα έχετε διαβάσει.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν 2 ξεχωριστές αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους, μια από κάθε πλευρά, που αν συμβεί με τον έναν η τον άλλον τρόπο Ωφελημένη ( όσο βέβαια μπορεί ) θα βγει η Χώρα μας.

Λέμε όσο μπορεί γιατί, παίρνουμε ως πρώτο θετικό βήμα την ελάφρυνση, μια και ως το 2060 περίπου θα είμαστε κάτω από την επήρεια Διεθνών Οικονομικών πιέσεων που θα προσπαθούμε να γεφυρώσουμε, και να μειώσουμε τους κραδασμούς, κάτω από τις αποφάσεις της ελάφρυνσης αυτού του χρέους.

Πάντως Μνημόνια τέλος, δεν θα υπάρχουν άλλα.:!

  • Όλα αυτά τείνουν να μας πείσουν  ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας δοκιμάζει ήδη , το χρώμα και τον κόμπο από την Γραβάτα που θα φορέσει αμέσως μετά.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.