Σε αυτό το Πόκερ όποιος έχει το 9 μπαστούνι, χάνει το παιχνίδι

Σε αυτό το Πόκερ όποιος έχει το 9 μπαστούνι, χάνει το παιχνίδι

Σε αυτό το Πόκερ όποιος έχει το 9 μπαστούνι, χάνει το παιχνίδι

Η προκλητικότητα της Τουρκίας που πηγάζει από φωνές από τον ίδιο & κοντά στον Ερντογάν έχει στόχο 3 επίπεδα.

Το πρώτο επίπεδο είναι η Συρία και τα εδάφη των Κούρδων, το δεύτερο επίπεδο είναι οι Κούρδοι στα σύνορα του Ιράκ, και το 3ο επίπεδο είναι οι Κούρδοι μέσα στην Τουρκία.

Τα Γυμνάσια που κάνουν προς την Ευρώπη, και κατά πρώτο στην Άμυνα της Ευρώπης ως πρώτη πύλη ( την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο ) είναι για να δείχνουν Δύναμη και Δέος εντός των συνόρων, δηλαδή να μη τους αμφισβητεί κανείς.

Ως προς την Εθνικιστική πλευρά του ζητήματος, ίσως και να το έχουν ήδη πετύχει, μια και συρρικνώνουν δίπλα τους όλες τις Εθνικιστικές πλευρές εντός του Δόγματος Οθωμανικό ξεσηκωμό. – Αλλά, έως εκεί:

Η Τουρκία έχει ανοίξει μέτωπα με όλους τους Γείτονες, Νότο Δύση και Ανατολή και περιμένουν ότι από τον Βορρά ( Ρώσους ) θα  έχουν την βοήθεια που τους αρμόζει.

Είναι ακόμα η χώρα μέσα στο ΝΑΤΟ, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα μείνουν έως το Καλοκαίρι.

Δεν θα μείνουν η θα τους διώξουν, είναι κάτι διαφορετικό φυσικά, αλλά έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο Πούτιν, ο Γερόλυκος πλέον Πολιτικός Στρατηλάτης παίζει τον Ερντογάν στα δάκτυλα, του ενός χεριού του, μια και φιλικάρει μαζί του.

Δεν ξεχνά Φυσικά την κατάρρευση του Sukhoi Su-24 που επιχειρούσε δράση κατά Σύριων Τουρκμένων ανταρτών στη βόρεια Συρία, Όχι μόνο δεν το ξεχνάει αλλά δεν τον αφήνουν να το ξεχάσει- και ο ίδιος ( κρατάει τον ένα Άσσο ) σπρώχνει φιλία.

Η Ευρώπη και η Αμερική, παίζουν πάσο.. γνωρίζοντας τι χαρτί κρύβει ο Ερντογάν στα χέρια του μια και έχουν τους υπόλοιπους 3 άσσους στα χέρια τους, Ισραήλ, Ελλάδα, Αίγυπτος.

Επίσης το 10 το καλό και στις 4 μορφές του, είναι διασκορπισμένο από την ΑΟΖ της Κύπρου έως και τον Μεγάλο πλούτο στα οικόπεδα της Ελλάδας, και πέριξ αυτών. Η Γεωπολιτική κατάσταση στα μέρη μας θα αλλάξει, αλλά όποιος έχει το 9 Μπαστούνι χάνει σε αυτό το παιχνίδι Πόκερ.

Μπορείτε να φαντασθείτε ποιος έχει το 9 μπαστούνι ?

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.