Η κρυφή Aτζέντα Τσίπρα – Καμμένου

Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα όσων θέλουν να φτιάχνουν σενάρια θα συνεχιστεί ως το τέλος ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε, οι δύο στόχοι που έχει βάλει η κυβέρνηση, η κάθαρση και η έξοδος από τα μνημόνια, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι πλησιάζει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα φύγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Σε ότι αφορά την κάθαρση υποστήριξε ότι «με αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας, μιας έντιμης πολιτικής συνεργασίας σπάσαμε το κατεστημένο της μεταπολίτευσης. Οι υποθέσεις δεν μπαίνουν στο αρχείο. Όταν η δικαιοσύνη προσκρούει σε μεγάλους και επώνυμους δεν σταματά την διερεύνηση».

«Γι’ αυτούς τους στόχους η συνεργασία αυτή σε πείσμα όσων γράφουν σενάρια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους σε απόλυτο σεβασμό στις ‘κόκκινες γραμμές και τις διαφορετικές πολιτικές που από την αρχή θέσαμε έντιμα και ξεκάθαρα στην αρχή της συνεργασίας».

Όσο αφορά το Σκοπιανό, ο γράφων αυτό το ρεπορτάζ πιστεύει ότι το θέμα στις 30 Μαρτίου με την σφραγίδα του ΟΗΕ θα λάβει τέλος, μια και οι Σκοπιανοί εκτός 2 αγαλμάτων και μιας πινακίδας που άλλαξαν δεν έκαναν βήματα εμπρός, και αυτό είναι το μεγάλο λάθος τους.

Όταν τελειώσει πια το θέμα χωρίς Λύση,  η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη και η Κυβέρνηση με πρωτεργάτη τον Πάνο Καμμένο θα βγει και από πάνω.. σε αντίθεση με κάποιους που πιστεύουν το αντίθετο.

Η συνάντηση Καμμένου – Τσίπρα είχε και μια κρυφή ατζέντα

Σε λίγους μήνες την επόμενη περίοδο θα παρουσιαστεί το αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας

Θα είναι ένα σχέδιο που θα δείχνει τον δρόμο για την επόμενη τετραετία, και το σχέδιο παρουσιάσθηκε στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο.

Συνεπώς το θέμα δεν είναι αν θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα 4ετία με την συνεργασία Σύριζα ΑΝΕΛ, αυτό είναι τετελεσμένο, το θέμα είναι η επόμενη Συγκυβέρνηση και οι λεπτές κόκκινες γραμμές.

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ