4 Μήνες μετά…. Άφαντο το Σαν Χουάν

  • Άφαντο από τις 15 Νοεμβρίου παραμένει το υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής μαζί με το 44 μελές πλήρωμά του, το οποίο πιθανόν βυθίστηκε σε απόσταση 400 χλμ. από τις ακτές της Παταγονίας, στον Ατλαντικό Ωκεανό, αφού εξέπεμψε σήμα για βλάβη στο σύστημα μπαταριών του, {το σημείο ανακοινώνεται επίσημα αλλά, δεν είναι Σίγουρο }

Να θυμίσουμε ότι Πάνω από 4.000 άτομα από 12 χώρες χτένιζαν επί μέρες την περιοχή στο Νότιο Ατλαντικό αψηφώντας την κακοκαιρία, τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα που έφθαναν τα επτά μέτρα.

Περίπου 30 σκάφη και αεροπλάνα από την Αργεντινή, τις ΗΠΑ, τη Χιλή, τη Βραζιλία και τη Βρετανία μετείχαν στις έρευνες.

Στην μαζική επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν πλοία και αεροπλάνα από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κολομβία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το ΝΑΤΟ, τη Νορβηγία, το Περού, τη Ρωσία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ουρουγουάη.

Το Ισπανικό Ναυτικό έστειλε τρία ειδικά βαθυσκάφη, που μπορούν να καταδυθούν μέχρι 600 μέτρα βάθος και να προμηθεύσουν με οξυγόνο και τρόφιμα ένα υποβρύχιο και τους Ναύτες που είχαν καθηλωθεί στο βυθό, αλλά μάταια αποδείχθηκαν όλα.

  • Μετά την περίπτωση της πτήσης των Μαλαισιανών αερογραμμών, και το Υποβρύχιο Σαν Χουάν μάλλον χάθηκε στο τρίγωνο του Διαβόλου ή Τρίγωνο των βερμούδων για άλλους όπου η κορυφή ( του τριγώνου ) είναι το λιμάνι Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Αυτά όλα για να βοηθήσουμε Ιστορικά στην ανεύρεση του Υποβρυχίου που το όνομα του το πήρε από το Λιμάνι της κορυφής του Πουέρτο Ρίκο , Σαν Χουάν.

Τελειώνοντας ας ακούσουμε επιτέλους και αυτούς που πιστεύουν μάλιστα, ότι στην περιοχή του τριγώνου, υπάρχει η πύλη που οδηγεί σε άλλους πλανήτες ή σε μια άλλη διάσταση αφουγκράζοντας τις ταινίες Φαντασίας, που μετά από χρόνια, 3 στις 5 βγαίνουν Υπαρκτές.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ