Με 6η πρόταση και σλαβική γραφή η Ρελάνς Καμμένου

«Εντός Φεβρουαρίου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει Σύμφωνο στους διαπραγματευτές και τη γείτονα χώρα, που θα περιλαμβάνει όλα τα ζητήματα του ονόματος, το θέμα του αλυτρωτισμού και του Συντάγματος» γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μια μόλις ημέρα μετά από την στήριξη του Πάνου Καμμένου, στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, κρατά στα χέρια του μια αδιαμφισβήτητη πρόταση η οποία και θα υπερισχύσει στις συνομιλίες προς όφελος της Ελλάδας και του Διεθνούς Δικαίου.

Ο Πάνος Καμμένος υπενθύμισε την πάγια θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων διατυπωμένη σε όλα τα συνέδρια και πιστοποιημένη και από το Εθνικό Συμβούλιο που συνεδρίασε πριν από λίγες ημέρες όπου είναι ότι δεν θα συμφωνήσουμε σε καμία ονομασία των Σκοπίων που θα έχει τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.

Εκτιμούμε ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν αρκετό καιρό και βεβαίως πρέπει να υπάρχει και από την πλευρά των Σκοπίων η προϋπόθεση της παραίτησής τους, βάσει συνταγματικής αλλαγής, από όλες εκείνες τις αλυτρωτικές θέσεις. Όσον αφορά το θέμα της Κυβέρνησης και της συμμετοχής μας σε αυτήν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κάναμε μία έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αυτή την έντιμη συμφωνία θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, μέχρι το πέρας της λαϊκής εντολής, το πέρας της τετραετίας κατέληξε για το θέμα ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργός Εθνικής Αμύνης.

Σήμερα ο κ. Νίμιτς θα βρίσκεται στην Αθήνα για επαφές για την ονομασία της ΠΓΔΜ, πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά στις 13:30.

Τελειώνοντας το άρθρο να θυμίσουμε οτι θέματα πολύ σοβαρά όπως αυτό με την ονομασία μιας άλλης χώρας και μάλιστα με αλυτρωτικές σκέψεις προς την χώρα μας η μυστική διπλωματία με υπηρεσιακούς παράγοντες και οχι με εξωθεσμικούς είναι επιβεβλημένη !

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ