Σφοδρή προειδοποίηση στον Τραπεζίτη

Σφοδρή προειδοποίηση στον Τραπεζίτη

Σφοδρή προειδοποίηση στον Τραπεζίτη

 

Ακόμα και ένα παιδί που γεννήθηκε το 2009 , εάν ρωτήσεις θα σου πει ότι κανείς και περισσότερο δε,  η Κυβέρνηση δεν μπορούσε να μη δεχθεί την ανακεφαλαίωση των τραπεζών και την σωτηρία των Τραπεζιτών αλλά συγχρόνως και των χρημάτων μας που είχαν στην κατοχή τους ως αποθεματικά εκείνης της εποχής οι Τράπεζες.

Και σήμερα όμως , οποιονδήποτε να ρωτήσεις , και περισσότερο δεν την Κυβέρνηση δεν θα δεχθεί παιχνίδια των χρημάτων μας από τους Τραπεζίτες.

Το σχόλιο με την έκθεση της ΤτΕ περί ενδεχόμενου νέου προληπτικού προγράμματος στήριξης που ζήτησε ο Κος Στουρνάρας ήταν για την κυβέρνηση _ όπως θα ήταν για την Αμερική μια Βόμβα Νετρονίου από την Β. Κορέα στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Τα επόμενα 24 ώρα θα είναι δυνατά και συνάμα δύσκολα για τον Τραπεζίτη που θα δεχθεί τις βολές σύσσωμης της κυβέρνησης.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και σύσσωμη η Κυβέρνηση γενικότερα, υποστηρίζει  ότι οι Θυσίες που έκανε και κάνει ο Ελληνικός Λαός, υπό την δική του διαχείριση ως εκλεγμένη Κυβέρνηση είναι πολύ Μεγάλες και η σταθερότητα που κερδίζει το Ελληνικό πορτοφόλι σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι τέτοια που του αξίζει ένα Μέλλον χωρίς προγράμματα.

Δεν επιτρέπονται παρερμηνείες και η αναφορά σε λέξεις … πρόληψη … πρόγραμμα… στήριξη  είναι Απαγορευτικές για αυτή την Κυβέρνηση.

Ακόμα και ένα παιδί που γεννήθηκε το 2009 συμφωνεί με την διαχείριση και όχι με τον Τραπεζίτη.

ΥΓ1: Η Ισλανδία, ίσως είναι η μόνη χώρα όπου οι τραπεζίτες οι οποίοι εμπλέκονταν στην οικονομική καταστροφή της χώρας έχουν μπει στη φυλακή.

ΥΓ2: Η Ισλανδία είναι η μόνη χώρα που συνεργάζεται με την  Ελλάδα σε θέματα Ασφάλισης , Οικονομίας , και Οργάνωσης Κράτους και πολίτη.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: