Λεβέντης: Παραιτούμαι από βουλευτής – Αηδιάζω εδώ μέσα

Έτσι φέρετε να είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης… λοιπόν περιμένουμε να το κάνει πράξη, εκτός και αν πίνοντας τον καφέ του αύριο το πρωί διαπιστώσει ότι έκανε λάθος που εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί από το Βουλευτικό του αξίωμα και κάνει και αυτός την δική του κωλοτούμπα, άλλωστε η λέξη κωλοτούμπα έχει πλέον μπει μέχρι και στα Ισπανικά πολιτικά δρώμενα.

«Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο»

Η συγκεκριμένη δε φράση του αποδίδεται… αλλά τι να πει κανείς, εμείς να δείτε πόσο έχουμε κουραστεί να βλέπουμε άλλα προεκλογικά άλλα μετεκλογικά και άλλα φυσικά στον επόμενο προεκλογικό σας αγώνα, από όλους εκεί μέσα.

«Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου»

Αυτό μπορεί και να του βγει και σε καλό βέβαια έτσι; Διότι αν το κάνει…που δεν τον παίρνει να μην το κάνει πλέον, τότε ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι σωστά έπραξε μια και δεν περνούσε ο λόγος του καθόλου…αλλά για στάσου, ο κ. Λεβέντης δεν ανήκει στην κυβέρνηση, αντιπολίτευση δεν κάνει; (το ερωτηματικό είναι απλά … για να υπάρχει.)

Βασίλης Λεβέντης

«Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί, για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους… εγώ είμαι σκυλοντόγκ»

…εγώ είμαι σκυλοντόγκ είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης

…Εγώ πάντως ως κάποιον που φωνάζει σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο από έναν τηλεοπτικό σταθμό που του ανήκε, πίνοντας ποσότητες καφέ και εκσφενδονίζοντας σάλια, τον θυμάμαι. Δεν ξέρω εσείς αν τον θυμόσαστε κάπως αλλιώς.

Είπε και κάτι ακόμη βέβαια ο κ. Λεβέντης και αυτό αφορά τις εκλογές και το πότε πιθανόν θα γίνουν αυτές, μίλησε λοιπόν για τον ερχόμενο Μάρτιο με το δεδομένο ότι η κυβέρνηση έχοντας πέσει έξω στον προϋπολογισμό, είναι αναγκασμένη να κάνει εκ νέου περικοπές ύψους 2.5 δισ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία…εκτός και αν δει κανένα θαύμα και αρχίσουν οι μη έχοντες να πληρώνουν τους φόρους που ήδη δεν αντέχουν.

Υ.Γ. Για του λόγου το αληθές, ο κ. Λεβέντης μετά την προβολή του σε τηλεοπτική εκπομπή και την απάντηση στο ερώτημα που έθεσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας…είπε ότι την Δευτέρα θα λάβει τις αποφάσεις του. (Εμείς τις ξέρουμε ήδη… εκεί θα είναι και την Τρίτη)

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ