Αλλαγή φύλου ή φίλου;

Το τελευταίο διάστημα οι κυβερνώντες παίζουν στην κυριολεξία με τον Ελληνικό λαό και φυσικά τον εμπαίζουν σε μια προσπάθεια απόκρυψης της πραγματικότητας.

Κάποιοι θέλουν να μας περάσουν ότι το υπάρχον είναι λάθος, το σωστό είναι στραβό και πως σωστό είναι ο καθένας να κάνει αυτό που νιώθει… πιος θα αρνηθεί και πιος θα πει όχι σε αυτό;

Σίγουρα σε μια Δημοκρατική χώρα όπως η κητίδα του πολιτισμού, κανείς δεν θα ήθελε να πει όχι δεν μπορείς να αλλάξεις φύλο.. παρά μόνον φίλο. Όμως την ίδια στιγμή, είναι εντελώς ρατσιστικό και χυδαίο να επιβάλλεις την αλλαγή της ιστορίας την ηθών και των αξιών, προβάλλοντας κάτι που θεωρείτε στην παρούσα κοινωνία παραφύση, ως σωστό.

Το ερώτημα βέβαια που κυκλοφορεί στα social media από ανθρώπους που έχουν παρασυρθεί ή για να το πούμε καλύτερα έχουν πλέον φτάσει στο σημείο να λένε… δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν, αν θέλουν να αλλάξουν φύλο ας αλλάξουν αν θέλουν να αλλάξουν και φύλο και φίλο ας το κάνουν και αυτό, είναι το εξής.

Αλλαγή Φύλου

[signinlocker id=”1228″]

Τι σας ενοχλεί;

Μας ενοχλεί το γεγονός ότι σκεφτόμαστε ή δυστυχώς οι περισσότεροι πλέον σε αυτή τη χώρα, πολύ κοντά. Εσύ λοιπόν (και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά) που ρωτάς γιατί μας ενοχλεί όσους μας ενοχλεί το θέμα αλλαγής φύλου, σκέψου αύριο μεθαύριο τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου όταν θα έχουν μεγαλώσει σε μια κοινωνία εντελώς διαφορετική από αυτή που μεγάλωσες και μεγαλώνεις εσύ… ποιο είναι το σωστό, ο πατέρας να είναι πατέρας και η μητέρα να είναι μητέρα ή δεν έχει καμία σημασία;

…και για εσένα που θεωρείς ρατσιστική την απάντηση, λυπάμαι μα ο κύριος ρατσιστής στην υπόθεση είσαι εσύ που προσπαθείς να μου επιβάλλεις την δική σου άποψη.

Η Δημοκρατία μας, έχασε το δικαίωμά της διότι κατεχράσθη την απόλυτη ελευθερία της. Δημοκρατία λοιπόν χωρίς κανόνες δεν μπορεί να λέγετε Δημοκρατία.

[/signinlocker]

 

 

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ