Νέα Τέλη Κυκλοφορίας

Τέλη Κυκλοφορίας

Νέα Τέλη Κυκλοφορίας

Μετά από ακόμη ένα μνημόνιο, μερικούς εφαρμοστικούς νόμους και για πολλοστή φορά περικοπή μισθών και συντάξεων, η αγαπημένη μας κυβέρνηση του Πρώτη Φορά Αριστερά (όχι ότι οι δεξιά και το κέντρο διαφέρουν), έρχεται να μας πείσει ότι σκεπτόμενη, την αδικία στο αυτοκίνητο, τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να αλλάξουν με σκοπό να γίνουν πιο δίκαια….

Υπάρχει ένας στίχος που λέει.. μα κάπου ανάμεσα στο ψέμα η αλήθεια μου για σένα… και εδώ το αλλάζουμε, είναι πως θέλω να σε λιώσω να σε καταστρέψω και να σε αναγκάσω να μην υπάρχεις πλέον, ή τουλάχιστον να γίνεις ένα εντελώς άβουλο πλάσμα χωρίς όνειρα και επιδιώξεις για το αύριο.

Στην παρούσα φάση λοιπόν, το έγκλημα που εδώ και χρόνια συνεχίζεται, έρχεται να συμπληρωθεί (όχι ακόμη δεν το έχουν ολοκληρώσει, τουλάχιστον όχι όσο έχεις αυτοκίνητο στην πυλωτή του σπιτιού σου Έλληνα) με νέους σταθμούς διοδίων (στην Εγνατία που μόλις ολοκληρωθούν θα την πουλήσουμε ως μνημονιακή υποχρέωση, αυτό σε ελεύθερη μετάφραση, γιατί έτσι μας έχουν πει οι Οικονομικοί δολοφόνοι που συνεργάζονται με τους εγχώριους Οικονομικούς δολοφόνους, αυτούς που ψηφίζουμε στην Βουλή ντε.. τι δεν κατάλαβες; ) αλλά και αυξήσεις, αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας με σκοπό η Γερμανία να ξεπουλήσει όλα τα σαπάκια που διαθέτει στις αποθήκες της, αυτά που με τους ρύπους κάνουν παιχνίδια.

Την ίδια ώρα θεωρούν ότι με αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης καυσίμων θα λύσουν…το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Όσο θεωρούν ότι το κέρδος από τα αυτοκίνητα βρίσκεται στα τέλη κυκλοφορίας ….τόσο πιο μαλάκες και ανίκανους θα τους θεωρώ.
Στο δημοτικό μαθαίνουμε να κάνουμε πρόσθεση και αφαίρεση… στην Βουλή μαθαίνουν πως τα μαθηματικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή την ώρα που σκέφτονται να συντάξουν προϋπολογισμό ή να δημιουργήσουν νέα φοροεισπρακτικά μέτρα, (μόνο όταν είναι να εισπράξουν την Βουλευτική αποζημίωση τα θυμούνται καθώς και τα υπόλοιπα μπόνους).

Εισπράξεις Φόρων – Τέλη Κυκλοφορίας

Στην πραγματικότητα, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όλα τα μέτρα που εφαρμόζουν / νομοθετούν / σκέφτονται, είναι εντελώς αντίθετα με το αποτέλεσμα που λένε στον Ελληνικό λαό ότι επιθυμούν να φέρουν και αυτό γιατί υπάρχει σχέδιο, ένα σχέδιο που κανένα από αυτά τα μυαλά δεν πίστευε ότι θα φτάσει τόσο μακριά….αλλά ήταν σκληρά καρύδια οι Έλληνες και αντέξαν μέχρι εδώ.

Μόνο που το “αντέχω” πολλές φορές έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα από τα επιθυμητά, κακώς λοιπόν οι Έλληνες αντέξαμε όλα αυτά τα μέτρα, τώρα θα είναι πολύ χειρότερα από εδώ και πέρα.

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ