Ειδοποιητήρια για ανασφάλιστα οχήματα…

Το απόλυτο χάος από ένα κράτος που συνεχίζει να κάνει δουλειές στο… πόδι απλά και μόνον γιατί κάποιους βολεύει.

Μια ανεξάρτητη αρχή εσόδων που δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, ακόμη και μετά από όλο αυτό το ηλεκτρονικό φακέλωμα, ποιοι της χρωστάνε και σε ποιους χρωστάει.

Το αποτέλεσμα θα είναι χιλιάδες εργατοώρες να πάνε χαμένες και πάλι, για να μπορέσει ο πολίτης να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, ενώ δεν είναι απίθανο ακόμη και οι ελέφαντες να αποδείξουν ότι …κακώς βρίσκονται στην λίστα με τα ειδοποιητήρια και κακώς έχουν κληθεί να πληρώσουν τα €250 πρόστιμο με μορφή παραβόλου, χωρίς να πληρώσουν εδώ και χρόνια τα τέλη κυκλοφορίας.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, οι έντιμοι σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να τιμωρηθούν και ενώ παρέδωσαν τις πινακίδες του οχήματός τους εξαιτίας των περικοπών της κυβέρνησης αλλά και της τεράστιας ανεργίας, θα πρέπει να μπούνε σε μια διαδικασία να αποδείξουν ότι όντως το όχημα είναι σε ακινησία και δεν είναι απλά …ανασφάλιστο ή χωρίς να έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας που του αναλογούν.

Το ερώτημα είναι γιατί;

Γιατί σε αυτή τη χώρα οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτου χρώματος και ….ιδεολογίας τρομάρα τους δεν θέλουν να δουλέψει τίποτα σωστά.

Λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου να κατασπαταλούν και τίποτα άλλο.

Έλεος πλέον με τους ανίκανους των τελευταίων τουλάχιστον δεκαετιών.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: