Δημοσιονομική προσαρμογή

Ευρωπαϊκή Κρίση

Δημοσιονομική προσαρμογή – Νέα μέτρα – Νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων

Ποτέ, κανένα κράτος, συμπεριλαμβανομένου του Οθωμανικού, δεν επιχείρησε να εισπράξει το 76% του εισοδήματος από κανονικούς ανθρώπους που εργάζονται για να ζήσουν.

Δεν την κόβουμε την παραμύθα με το δημοσιονομικό πρόβλημα και την πολιτική λιτότητας; ή μήπως κάποιοι νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε τι θα πει λιτότητα; (δεν είμαστε δα και τόσο άσχετοι όσο οι κουτόφραγκοι που θεωρούν ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εφαρμογής (όπως αυτοί το ονομάζουν) έχει έστω και την παραμικρή ελπίδα να διορθώσει τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας. )

Καιρός να καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτής της κοινωνίας όμως ότι όχι μόνο λύσεις δεν θα δοθούν, όχι χρέος δεν θα μειωθεί, αλλά και ούτε ένας Έλληνας δεν θα μείνει έτσι όπως γνωρίζουμε τον Ελληνισμό όσοι είμαστε σε ηλικία που γνωρίσαμε την κρεμάλα και το κρυφτό.

Στην κρεμάλα μας πηγαίνουν κανονικά και πλέον χωρίς τακτ… χωρίς αιδώ.. που είναι η SIEMENS ? που είναι το C4i ? που είναι τα υποβρύχια ; που είναι όλες αυτές οι μίζες που δόθηκαν για να “τρέξουν” τα έργα; …..με απλά λόγια που είναι τα έργα;

Ας καταπέσουν εγγυητικές (σιγά μην υπάρχουν) και ας ενεργοποιηθούν οι ρήτρες των συμβολαίων σε εγχώριους και μη μεγάλο εργολάβους της εποχής των δανείων και μετά ελάτε να συζητήσουμε αν οι Έλληνες πληρώνουν το χρέος τους, αν δουλεύουν, αν είναι κλέφτες ή απατεώνες.

Ναζί είστε ήσασταν και θα παραμείνετε ότι και να κάνετε η πουστιά και η δυσωδία που φέρνει η φάρα σας δεν την σβήνουν οι αιώνες.

..πάρτε και τον Τσίπρα και τον Κούλη και το κάθε λογής λαμόγιο που έχει η Βουλή των Ελλήνων και αφήστε τους Έλληνες να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες όπως αυτοί ξέρουν γιατί τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που χρηματοδοτείτε να μας σερβίρουν θα γυρίσουν μπούμεραγκ και αυτή η μέρα δυστυχώς δεν είναι μακριά για την ανθρωπότητα.

Ποτέ, κανένα κράτος, συμπεριλαμβανομένου του Οθωμανικού, δεν επιχείρησε να εισπράξει το 76% του εισοδήματος από κανονικούς ανθρώπους που εργάζονται για να ζήσουν.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.