Τράπεζες και Πλαστικό Χρήμα

banksΠεράσαμε από τα Capital Controls στο πλαστικό χρήμα με στόχο όπως λέει η κυβέρνηση και καλά, να πατάξουμε την φοροδιαφυγή.

Υποθέτω ότι μιλάει για την φοροδιαφυγή των 100€ γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την προσπάθεια να δώσεις περισσότερο χρήμα σε τράπεζες λαμόγια που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της χώρας.

Άλλωστε για να σωθεί το Τραπεζικό Σύστημα δεν μπήκαμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ; για να σωθεί το Τραπεζικό Σύστημα δεν πήραμε τα δισ. δανείων που πήγαν όλα στις Τράπεζες και καθόλου (ίσως κάποια ελάχιστα) στην πραγματική Οικονομία ;

Τώρα τι κάνουμε ;

Λέμε απλά με αυτόν τον τρόπο στους Τραπεζίτες (οι οποίοι γνώριζαν ότι δανείζουν στα κόμματα με δανεικά και αγύριστα, άλλωστε ήταν μέρος του σχεδίου μαζί τα φάγαμε όλο αυτό) ότι θα βάλουμε τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας να σας πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για κάθε είδους συναλλαγή μέσω κάρτας και επειδή γνωρίζουμε ότι δεν θα δεχθεί κανείς θα το κάνουμε και υποχρεωτικό.

Έτσι θα μπορεί να συνεχίσει ο κάθε Τραπεζίτης ανενόχλητος μέσα από την Τρομοκρατική Οργάνωση που λέγετε σύστημα, να κλέβει και να οργανώνει την επόμενη καταστροφή γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι να μπορεί να καταστρέψει και να μπορεί να ξεπουλήσει, γιατί πολύ απλά γνωρίζουν αιώνες τώρα πως το Ελληνικό αθάνατο πνεύμα είναι αστείρευτη πηγή πλούτου, ενός πλούτου που κανείς δεν μπορεί να το αγγίξει αν δεν έχει γεννηθεί μέσα σε αυτό.

Δυστυχώς την λύση την έχουμε στα χέρια μας αλλά ο φόβος δεν μας επιτρέπει να την εφαρμόσουμε, δυστυχώς η Τρομοκρατία του Συστήματος έχει καταφέρει να κλείσει ακόμη και τα πλέον λαλίστατα στόματα και μυαλά και όσα δεν τα έκλεισε, απλά τα πήρε μαζί της και τώρα απλά χορεύουν πεντοζάλη στις προσταγές του συστήματος, ενός συστήματος τόσο διεφθαρμένου και λάθος, που δύσκολα θα καταφέρει η ανθρωπότητα να ξεπλύνει, όσες δυνάμεις και αν διαθέσει.

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ