Κόκκινα Δάνεια

Πιέζουν οι Θεσμοί, πιέζει η κυβέρνηση αλλά αυτή η πίεση δεν ξέρω τελικά που θα βγάλει, από την στιγμή που ακόμη δεν έχει καταφέρει να βγάλει την κοινωνία στους δρόμους και τους πολιτικούς μας …κάπου αλλού.

Κόκκινα Δάνεια λέει η κυβέρνηση

Euro notes in denominations of fives and tens are arranged for a photograph in London, U.K., on Wednesday, Jan. 18, 2012. The euro strengthened and commodities rallied as an official at a Group of 20 nation said the International Monetary Fund is proposing a $1 trillion expansion of its lending resources. U.S. index futures rose before Goldman Sachs Group Inc. reports earnings. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg via Getty Images

Θα πρέπει οι ιδιωτικές Τράπεζες που σε κάποιο βαθμό (πολύ μεγάλο) είχαν ιδιωτικοποιηθεί μετά τις αλλεπάλληλες χρηματοδοτήσεις από το Ελληνικό Κράτος με την αιγίδα του Έλληνα συνταξιούχου και μισθωτού, αλλά ξεπουλήθηκαν σε μια νύχτα, να βελτιώσουν το χαρτοφυλάκιό τους.

Τα λεφτά από τις Τράπεζες δεν χάθηκαν σε δάνεια, του απλού πολίτη, που τα πήρε με σκοπό να κάνει κάτι καλύτερο για αυτόν, ή την οικογένειά του ή την πραγματική επιχείρηση που την έστησε με αίμα και ιδρώτα.

Τα κόκκινα δάνεια που θα έπρεπε να απασχολούν την δικαιοσύνη, χάθηκαν σε κάτι τύπους (και πολιτικούς και κόμματα ) που τα πήραν με αυτόν τον σκοπό και μόνον….για να έρθουν μια μέρα και να πουν, κύριοι θα πτωχεύσουν οι Τράπεζες μας αν δεν τις δανείσουμε.

Θα καταστραφεί η οικονομία της χώρας, επομένως, πρέπει να κάνουμε κρατικό το ιδιωτικό χρέος των Τραπεζών για να σωθούν οι καταθέσεις σας τις οποίες μετά χωρίς να σας το πούμε θα τις κουρέψουμε (μέσω πρώτα της υπερφορολόγησης και αφού έχουμε ήδη κόψει μισθούς και συντάξεις)….και μετά φυσικά επειδή ακόμη και σήμερα το φαγοπότι συνεχίζετε θα κουρέψουμε και ότι έχει μείνει που όλως τυχαίως δεν θα είναι χρήματα αυτών που ξέρουν την δουλειά από μέσα αλλά χρήματα και πάλι του απλού πολίτη που συνεχίζει να εξυμνεί την πατρίδα…..όλα για την Πατρίδα ποια ;

Δυστυχώς όσο συμπεριφερόμαστε αδιάφορα την ώρα της κάλπης ή δίνουμε και άλλη ευκαιρία σε αυτούς που μας πούλησαν, δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας όχι μόνο για την Ελληνική Οικονομία αλλά για το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας.

Εν μέσω κρίσης …εμφανίζονται εταιρίες που με ισχνούς τζίρους καταφέρνουν να εκταμιεύουν δάνεια που ο νους δεν τα χωράει.

Εν μέσω κρίσης… εμφανίζονται σαν μανιτάρια εταιρίες από το πουθενά με μπροστάρηδες …για να κλέψουν ότι έχει παραμείνει στα ταμεία.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ