Πρώτη φορά Αριστερά : #syriza_offshore

syriza-elpidaΜε σύνθημα πλέον μπορείς και εσύ… η πρώτη φορά αριστερά ανοίγει τις πόρτες διάπλατα στην φοροδιαφυγή με σκοπό ακόμη και ο τελευταίος των Μοϊκανών να ξεκινήσει την φοροαπαλλαγή του μόνος του #syriza_offshore

Ποιος είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών; …φυσικά όχι εσύ μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία …ή απλούστερα Έλληνα….ναι ναι, καλά κατάλαβες, αυτοί είναι και πάλι, οι ίδιοι που σε κλέβουν χρόνια τώρα.

Πλέον μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα από τον καναπέ σου να απολαμβάνεις την καταστροφή της χώρας σου (εφόσον είσαι Έλληνας βεβαίως βεβαίως ) και φυσικά στις δημοσκοπήσεις να απαντάς στην επόμενη ερώτηση και να φέρεις και τον Κούλη ο οποίος σε λίγο θα ξεφωνίζει το σύνθημα #tora_xana_dexia και θα σε πείσει ότι αυτός θα σώσει την χώρα….

Θυμήσου, η χώρα είναι στα χέρια σου και στο μυαλό σου…καιρός να τα αξιοποιήσεις.

Εκτός και αν σε καλύπτουν απαντήσεις του είδους… η τροποποίηση του νόμου που απαγορεύει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να διαθέτει εξωχώριες εταιρίες έγινε με σκοπό την διαφάνεια (δηλαδή ….τώρα που θα διαθέτουν και με τη βούλα offshore εταιρίες θέλει να μας πει ο ποιητής ότι θα τις δηλώνουν κανονικά και θα φορολογούνται), ούτε για γέλια δεν είναι αυτή η δήλωση.

Αν κάποιος θέλει να έχει εταιρία ας την έχει στην Ελλάδα με φορολογία που αγγίζει το 84% γιατί δεν το κάνει ;

Η  απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα είναι καθαρά για φιλοσοφικούς λόγους…. ε ;

#syriza_offshore λοιπόν και ξερό ψωμί γιατί στην Ελλάδα δεν συμφέρει να επιχειρείς γιατί στην Ελλάδα το να εργάζεσαι τιμωρείται, άσχετα αν από τα μπαλκόνια ξεφωνίζουν διαφορετικά…

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ