Έτσι ….απαντούν στις εισπρακτικές εταιρείες

Το θέμα είναι στην καθημερινή μας ζωή…επειδή όμως οι νόμοι αυτής της χώρας ισχύουν για όλους και για όλα και από την στιγμή που οι δωσίλογοι που μας κυβερνούν εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των λίγων και όχι του λαού που τους ψηφίζει και τους στηρίζει (ή τουλάχιστον με αυτόν τον ξεγελούν τόσα χρόνια τώρα) καλό είναι να γνωρίζουμε λίγο περισσότερα για τα δικαιώματά μας ως Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας, γιατί έτσι όπως μας έχουν καταντήσει τελικά εμείς οι ιθαγενείς έχουμε τα λιγότερα δικαιώματα ….προφανώς γιατί έχουν ξεπουλήσει τη χώρα (άσχετο αν δεν μπορούν ή δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν).

Δείτε λοιπόν το βίντεο και διαβάστε πιο κάτω ορισμένα σχόλια γιατί πραγματικά αξίζει να μάθουμε και σε αυτή τη χώρα ότι δεν έχουμε μόνον υποχρεώσεις και μάλιστα υποχρεώσεις που τις περισσότερες μας τις επιβάλλουν…ανίκανες κυβερνήσεις που κλέβουν την ψήφο μας με ψέμματα και φαμφαρολογίες, κάτι που το Ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει ρητά! Έχουμε λοιπόν και δικαιώματα και μάλιστα αρκετά και συνταγματικά κατοχυρωμένα, πολλά από αυτά δε από σύσταση του Ελληνικού Κράτους.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε όταν απαντάμε σε τηλεφωνήματα από … εισπρακτικές

  1. Υπάρχουν ωράρια τα οποία οφείλουν να σέβονται (υπάρχει νόμος για επιβολή προστίμου κατ’ άτομο )
  2. Κανόνες δεοντολογίας και ασφάλειας δεδομένων (τους οποίους δεν τηρούν οι Τράπεζες ως όφειλαν)
  3. Έχουμε δικαίωμα στο να χρεώσουμε τον χρόνο μας.

Θα σταθώ στο τελευταίο, λίγο, ποιος είπε ότι π.χ. ένας Ελεύθερος Επαγγελματίας δεν έχει δικαίωμα να χρεώσει το χρόνο που θα δαπανήσει στο απαράδεκτο και παράνομο τηλεφώνημα της εισπρακτικής ; Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι δέχεται την καταγραφή της συνομιλίας από την εισπρακτική και συνεχίσει την συζήτηση έχει κάθε δικαίωμα να χρεώσει το ποσό που αυτός θεωρεί ότι πρέπει να χρεώσει (διαφωνείς; ελεύθερη αγορά δεν έχουμε ; )

Φυσικά η άρνηση καταγραφής που αποτελεί και συνταγματικό δικαίωμα (για αυτόν ακριβώς τον λόγο στους χώρους που γίνεται βιντεοσκόπηση για λόγους ασφαλείας υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις καθώς και για την προστασία των προσωπικών δικαιωμάτων)

 

 

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ