Έλληνα βάλε ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ στην κατάργηση της χώρας σου!

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι…και αν μας έπαιρναν τα βόδια (σ.σ. Πολιτικούς) καλά θα ήταν, όμως όπως φαίνεται το πράγμα οδηγείται σε πολύ άσχημες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2016, του πρώτη φορά αριστερά και άλλα τέτοια συναφή και όμορφα σχεδιασμένα σλόγκαν.Είναι αδύνατον να καταλάβω με ποιον τρόπο και με ποιου την εντολή οι πρόσφυγες / λαθρομετανάστες κλπ έχουν αναλάβει να αντικαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία και με ποια ιδιότητα – αρμοδιότητα ζητούν από Έλληνες πολίτες μέσα στην Ελληνική Επικράτεια να δουν την ταυτότητα τους για να αποφασίσουν ή όχι την διέλευση από δρόμους για τους οποίους πληρώνουμε φόρους με το τσουβάλι ;

Έχει αποφασίσει μήπως η Ελληνική κυβέρνηση να ξεπουλήσει την χώρα και να μας θέσει σε καθεστώς ομηρίας μέσα στην ίδια μας τη χώρα ; Έχουμε αλλάξει ως χώρα και ανήκουμε κάπου αλλού; Που είναι ο Καμμένος ο οποίος κάνει λόγο για Εθνική κυριαρχία ;

Έλληνες Πολίτες ξυπνήστε πριν να είναι πολύ αργά…. αν και φοβάμαι ότι η μέρα που θα είναι πλέον πολύ αργά για ειρηνικές λύσεις μέσα στην ίδια μας την χώρα πλησιάζει επικίνδυνα.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και ΟΧΙ δεν είμαστε ρατσιστές όταν απαιτούμε από τους πρόσφυγες να σέβονται τους νόμους και τις διαδικασίες του κράτους, μπάχαλο ή όχι αυτό το κρίνουμε εμείς και όχι αυτοί, αν δεν τους αρέσει να πάνε από άλλα μονοπάτια.

Έλληνα βάλε ΣΤΟΠ τώρα στην κατάργηση της χώρας σου!

Δεν μπορεί να αντικαθιστούν την Ελληνική Αστυνομία, ούτε έχουν κανένα δικαίωμα στην χώρα μας, ήρθαν να τους βοηθήσουμε και αυτό κάνουμε με τα μέσα που έχουμε, με το φιλότιμο μας και στερούμενοι οι ίδιοι αγαθά για να τους ταΐσουμε και να τους περιθάλψουν τα Ελληνικά Νοσοκομεία.

Η προπαγάνδα από τα κομματικά, πολιτικά παπαγαλάκια πρέπει να σταματήσει τώρα, οι Έλληνες ρατσιστές ΔΕΝ είναι ούτε και πρόκειται να γίνουν, όμως δεν είναι και δούλοι κανενός!

Υπάρχουν όρια και αυτά τα όρια έχουν ξεπεραστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, μπορεί η μέθοδος της φτωχοποίησης του Έλληνα να έφερε τους Έλληνες σε απόγνωση και να τους έχει κάνει να υπομένουν χωρίς να αντιδρούν τα πάντα, αλλά αυτό το τα “πάντα” κύριοι είναι υποκειμενικό, δυστυχώς για εσάς έχει αποδείξει η Ιστορία ότι οι Έλληνες πάντα βρίσκουν τρόπο να αντιδρούν σε ότι είναι άδικο, σε ότι τους σκοτώνει… άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έχουν επιβιώσει αιώνες τώρα από όλα τα κοράκια και τους οικονομικούς δολοφόνους που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ως ΕΔΩ λοιπόν, Έλληνα σήκωσε το κεφάλι ΤΩΡΑ!

Φτάνει η καταπίεση των βαρβάρων…. δυστυχώς ότι και να κάνεις δεν θα μάθουν ποτέ τον πολιτισμό, τις τέχνες ή την αρετή.

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ