Θα έρθει λένε κατάρρευση και πτώχευση και…

Θα έρθει λένε κατάρρευση και πτώχευση και μπλα μπλα μπλα μπλα…

Δεν θα υπάρξει καμία πτώχευση και καμία κατάρρευση, όλα αυτά είναι για να μας τα ταΐζουν ως πρωινό – δεκατιανό – μεσημεριανό – και β(ρα)δινό (κατά το βοδινό) καθότι είμαστε βόδια και ψηφίζουμε ως βόδια.

Έλληνες πολιτικοί με @@ δεν υπάρχουν …δυστυχώς υπάρχουν @@ πολιτικοί, αυτά για όποιον πιστεύει ότι με αυτούς που βρίσκονται στην πολιτική σκηνή εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να βγει από το τούνελ, για τουλάχιστον 30 με 35 χρόνια θα είμαστε στην κατάσταση που είμαστε τώρα.

Τι θα γίνει μετά;

Ίσως τελικά βγούμε από το Facebook και τον καναπέ…ίσως αφήσουμε το πληκτρολόγιο ( όχι δεν φέρνει ένας κούκος την άνοιξη δεν φτάνει να το κάνουμε δυο τρεις πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά ) και βγούμε να απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας.

greece-financial-crisis

Θα έχουν πουλήσει μέχρι τότε τα πάντα ;… μα ήδη είναι πουλημένα όλα, εμείς απλά θα τα πάρουμε πίσω με το έτσι θέλω.

Ελπίζω η κάθε Κασσάνδρα που θεωρούσε πως ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός είναι αυτός που μνημονεύτηκε στα γραπτά του Πατέρα Παΐσιου να έχει καταλάβει πλέον πόσο έξω έπεσε.

Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να είναι έξω από την υπάρχουσα πολιτική σκηνή…έξω από οργανωμένες καταστάσεις των διαφόρων ΔΑΠ / ΜΑΠ / ΠΑΠ / ΓΑΠ και όλα τα εις….ΑΠ, απλοί άνθρωποι του λαού με γνώσεις και αγάπη για την πατρίδα, μας βλέπουν οι άλλοι λαοί έξω, αυτοί που λάτρεψαν την Ελλάδα και πονάνε περισσότερο από ότι πονάμε εμείς… αν είναι δυνατόν.

Πριν την οικονομική πτώχευση, στην Ελλάδα έχουν φέρει την πολιτισμική πτώχευση, έχουν κλέψει τα πάντα και τους πάντες και σε κάθε μας αντίδραση μας ονομάζουν, ρατσιστές, ανίκανους ή αποτυχημένους.

Υπάρχουν παντού…γύρω μας ανάμεσά μας, άνθρωποι ικανοί, με θέληση και κυρίως με αληθινή αγάπη για την πατρίδα τους την Ελλάδα, αυτούς πρέπει να προωθήσει ο Ελληνικός λαός για να ελπίζει σύντομα ότι θα πάψει να ζει με την απειλή της πτώχευσης όταν έχει ήδη πτωχεύσει κάθε σπίτι κάθε οικογένεια κάθε γειτονιά κάθε νομός και πόλη της Ελλάδας.

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Πολιτικό Σύστημα Ελλάδας
  • Απαράδεκτο και πρέπει να φύγει άμεσα
  • Προσπαθεί αλλά είναι αγκυρωμένο στις αγκυλώσεις του παρελθόντος
  • Πρέπει να ξεσηκωθούμε οι Έλληνες
  • Δεν με αφορά
Sending
User Review
0 (0 votes)

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ