Τέλος στα μνημόνια…

…βρισκόμαστε κάπου στο τέλος του 2020, η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια, έχει βγει από την Σέγκεν, έχει βγει από το ευρώ, έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βγει από την πορεία της … και οι Έλληνες έχουν βγει από τα ρούχα τους αν και αράζουν ακόμη στον καναπέ…

Στο διάστημα αυτό, αξίζει να μνημονεύσουμε τις κυβερνήσεις των Τσίπρα Αλέξη, Μητσοτάκη Κυριάκου και μερικών ακόμη που ….δεν θυμόμαστε πλέον ούτε τα ονόματά τους, πέραν από καμιά καρτποστάλ που μας στέλνουν αραιά και που από τα μαγευτικά νησιά που βρίσκονται κάπου στην άλλη άκρη της ΓΗΣ, πίνοντας σαμπάνια και κάνοντας στην υγεία των κορόιδων….

…την ώρα δε, που “βγαίνει το πουλάκι” φωνάζουν kouragio ellines ο αλάχ είναι μεγάλος.

Όλα αυτά φυσικά έχουν γίνει με την δική μας ευλογία, με την δική μας ανικανότηττα να επιλέξουμε κυβερνήτες με σκοπό και όραμα για την Ελλάδα.

Δυστυχώς, μας αρέσουν ως γνωστόν, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και γι’ αυτό τα έχουμε κάνει χρόνια τώρα και τραγούδια για να τα τραγουδάμε….ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή αυτό το έθνος θα ξυπνήσει από τον λήθαργο και θα σηκώσει εκ νέου το ανάστημά του στην ανθρωπότητα και θα την διδάξει εκ νέου τι θα πει πολιτισμός, ειρήνη, άνθρωπος μα πάνω από όλα Έλληνας.

Υ.Γ. Όσο όμως ο λαός κοιμάτε, η χώρα αυτή δεν θα σωθεί ποτέ και από κανέναν.

Πριν φτάσουμε λοιπόν στο 2020 και γίνουμε μια ανάμνηση μαζί με την θρησκεία μας, ας αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για ένα αύριο χωρίς μνημόνια χωρίς χρέη και με δουλειά για όλους.

idomeni

Οι πραγματικοί ένοχοι του Ελληνικού χρέους ζουν ακόμη ανάμεσά μας και όχι μόνον αρνούνται να πληρώσουν το μεριδιο που τους αναλογεί αλλά συνεχίζουν ακόμη και αυτές τις στιγμές να απομηζούν όσο περισσότερο μπορούν τον λαό που σφαδάζει από την ανεργία την πείνα και την ανέχεια.

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ