Με Οικουμενική θέλουν να κρατήσουν τους Έλληνες

great-people
Όπως όλα δείχνουν αυτοί που διαχειρίζονται την τύχη μας ως λαό και ως χώρα έχουν αποφασίσει να με τελειώσουν… ακόμη και αν εμείς αντισταθούμε πετώντας στον καιάδα την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, θα μας φεσώσουν με μια Οικουμενική για να μειώσουν τις αντιστάσεις μας.

Πόσο όμως ακόμη θα πρέπει να ανεχθούμε εμείς οι Έλληνες ως λαός την επέλαση του Γ’ Ράιχ που μοναδικό σκοπό έχει την διάσωση της Γερμανίας από την κατάρρευση μετά την επερχόμενη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ;

Ο εξευτελισμός της χώρας και του θεσμού του πρωθυπουργού στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία, μόνο ήσυχους δεν πρέπει να μας αφήνει ακόμη και αν σήμερα ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα …νιώθουμε ως Έλληνες περισσότερο από ποτέ προδομένοι.

Η κυβέρνηση Τσίπρα δήλωνε στον Ελληνικό λαό πριν τις εκλογές πως με έναν…νόμο και ένα… άρθρο θα διαγράψει τα πάντα, προφανώς εννοούσε τους Έλληνες και όχι τα Μνημόνια και τους αισχρούς νόμους που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή και στον καιάδα αγώνες του Ελληνικού λαού εδώ και αιώνες.

Στα πλαίσια αυτά η κυβέρνηση Τσίπρα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής τα εξής:
  • Το ξεπούλημα των αεροδρομίων (ολοκληρώθηκε – τα πήρε το γερμανικό δημόσιο την ώρα που παρατηρείται απογείωση της τουριστικής κίνησης στη χώρα)
  • Το ξεπούλημα του (υπολοίπου) ΟΤΕ- οι Γερμανοί…και η ασφάλεια μας πήγε στο βρόντο
  • Το ξεπούλημα των λιμανιών (όχι μόνο του Πειραιά)
  • Το ξεπούλημα του σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου
  • Το ξεπούλημα των νερών (φράγματα και υδροδότηση)

Τώρα πλέον…για τα επόμενα, σειρά έχει μια Οικουμενική κυβέρνηση καθώς δεν έχει μείνει κάποιο άλλο πρόσωπο …πέραν του Κούλι που ανήκει στην γνωστή δυναστεία, για να κυβερνήσει τον τόπο, όχι φυσικά προς όφελος της χώρας αλλά προς όφελος του Γ’ Ράιχ.

Θα πρέπει να πιούμε λοιπόν και αυτό το ποτήρι ;

Θα πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια ;

….τι μέλλον θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές; Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Όσο για την φράση «είναι η εφαρμογή ανόητε» που ξεστόμισε ο χερ.. ΣόιΜπλε… ένα του απαντάμε όλοι:

Είμαστε Έλληνες ηλίθιε

Και οι Έλληνες… θα βρεθούν ξανά μπροστά σας, όπως τότε που ελπίζατε να καταστρέψετε τον κόσμο όλο, όποτε τότε που η απίστευτη απληστία σας ήθελε να είστε εσείς ο κυρίαρχος λαός της Ευρώπης και των λαών.

Αυτό …να το προσέξουν καλά, μπορεί πλέον να έχουν θυσιάσει την παιδεία των Ελλήνων, όμως υπάρχει ακόμη κρυφό σχολειό, μπορεί να έχουν καταστρέψει την περίθαλψη, το κράτος, την θρησκεία, το στρατό… όμως υπάρχει ακόμη το κρυφό σχολειό και αυτό δεν θα το βρουν ποτέ και πουθενά, γιατί απλά είναι δειλοί και ανίκανοι για κάτι τέτοιο.

Το χρήμα, δεν αγοράζει πάντα τα πάντα.

Οικουμενική κυβέρνηση

Αυτός είναι ο επόμενος στόχος καθώς βλέπουν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα όσα ψέμματα είχε να πει τα είπε, δεν έχει μείνει πλέον βλέπεις και κανείς φερέγγυος πολιτικός σε αυτή τη χώρα (που να είναι και στο προσκήνιο) τους έχει φάει όλους το ψέμα …και οι τσέπες τους είναι πολύ γεμάτες με λεφτά για να μπορούν να νιώσουν τον λαό που πεινάει.

 

 

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ