Εθνική Συνεννόηση ή Προδοσία;

Παρθενών ο μόνος που μένει εκείΤα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νέες «λέξεις» έρχονται να προστεθούν στο λεξικό του νέου Έλληνα, είναι όμως νέες έννοιες ή απλά προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια …πίσω από τις λέξεις που έλεγε και ο Αλέξης ;

Φοβάμαι πολύ πως όλο αυτό το Θέατρο του παραλόγου που διαδραματίζεται τα τελευταία χρόνια δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παραμύθι με πολλούς δράκους, δράκους τους οποίους οι κ.κ. Βουλευτές, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και προσπαθούν προς δικό τους όφελος να περάσουν στην Ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά για να επιβιώσει.

Μειώσεις και ξανά μειώσεις συντάξεων που έχουν ως αποτέλεσμα την κατακρήμνιση του βοιωτικού επιπέδου των απόμαχων με το πρόσχημα ότι δεν μπορούμε να έχουμε συνταξιούχους …ετών σαράντα ή συνταξιούχους που λαμβάνουν δυο και τρεις συντάξεις… μόνο που όλα αυτά τα μέτρα δεν έχουν αγγίξει κανέναν από αυτούς που θα έπρεπε στον βαθμό που η υπόλοιπη κοινωνία υποφέρει.

Αυξήσεις ΦΠΑ, αυξήσεις φόρων… οι Έλληνες είναι κλέφτες και δεν πληρώνουν τους φόρους τους και όλα αυτά τα όμορφα που ακούγονται δια στόματος Ελλήνων και φυσικά και ξένων πολιτικών κυρίως προσώπων.

Η αλήθεια όμως πουθενά…

Γιατί φτάσαμε στο σημείο το χρέος να είναι πάνω και πέρα από κάθε όριο ; Είναι αλήθεια (;) ότι όλοι εμείς, οι μέσοι Έλληνες, φάγαμε όλα αυτά τα χρήματα ή μήπως με το πρόσχημα αυτό οι μεγαλοκαρχαρίες έτρωγαν για χρόνια πάνω στην πλάτη μας και τώρα μας ζητάνε να καθαρίσουμε και το τραπέζι;

Αν βάλει κάποιος τα νούμερα που έχουν ανακοινωθεί όλα αυτά τα χρόνια, στην σειρά, θα διαπιστώσει πως οι κυβερνήσεις μετέτρεψαν το χρέος των Τραπεζιτών σε χρέος του Ελληνικού λαού.

Το μεγαλύτερο κόλπο βέβαια διαδραματίζετε τώρα με την κυβέρνηση Τσίπρα και την εν εξελίξει ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Με απλά λόγια, όταν η κυβέρνηση Καραμανλή και Παπανδρέου αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τις Τράπεζες, στην ουσία αγόραζαν μετοχές των Τραπεζών με σκοπό την διατήρηση του συστήματος εν λειτουργία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των Τραπεζών καθώς το Ελληνικό Δημόσιο κατείχε το μεγαλύτερο πλέον μέρος των μετοχών τους.

Σήμερα, καθώς το χρέος των κόκκινων δανείων έχει αγοραστεί ουσιαστικά από το Ελληνικό Δημόσιο και έχει μετατραπεί σε χρέος και το οποίο καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, διαπράττεται το μεγαλύτερο αδίκημα Εθνικής Προδοσίας από τους πολιτικούς παράγοντες οι οποίοι δεν ξέχασαν με μια λογιστική εγγραφή να διαγράψουν τα δικά τους δάνεια…. τα κομματικά δάνεια, άλλωστε αυτό ήταν μέρος του σχεδίου.

Έτσι οι Τράπεζες και οι Τραπεζίτες θα ανακτήσουν την ιδιοκτησία των Τραπεζών τους χωρίς να οφείλουν τίποτα στους Έλληνες με ιδιωτικά κεφάλαια (τα οποία αμφιβάλω αν μάθουμε ποτέ από που και πως προήλθαν) αλλά και την βοήθεια του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ σε επόμενη κίνηση με ένα reverse split όπως λέγεται στην γλώσσα του χρηματιστηρίου θα φροντίσουν να περάσουν και τις υπόλοιπες μετοχές του Ελληνικού Δημοσίου ξανά στα χέρια τους.

Το χρέος όμως παραμένει στην πλάτη του Έλληνα

…και για κάποιους αυτό είναι και σωστό (!) καθώς ουδείς λόγος για επιστροφή των χρημάτων που έλαβαν οι Τράπεζες για να στηρίξουν την λειτουργία τους, ουδείς λόγος για τα δάνεια τεραστίων διαστάσεων που έχουν ήδη χαριστεί σε μεγαλοεπιχειρηματίες, κανείς λόγος για την κακουργηματική λειτουργία των Τραπεζών και Τραπεζιτών τα προηγούμενα χρόνια… σε άλλες χώρες τους κλείνουν φυλακή, στην Ελλάδα τους φιλάμε και τα πόδια.

Φαίνεται πως τελικά το να ανοίξεις Τράπεζα στον κόσμο του χρήματος είναι πολύ κερδοφόρο, καθώς και τα χρήματα του κόσμου κλέβεις με την υποστήριξη του κράτους και ανεβοκατεβάζεις κυβερνήσεις αν δεν κάνουν αυτό που θέλεις…. και εσύ πρέπει τώρα να χρησιμοποιήσεις και το πλαστικό χρήμα των Τραπεζών γιατί έτσι θα μειωθεί η φοροδιαφυγή

Μήπως βρήκαμε τα αίτια της κρίσης ; …..όχι πως δεν τα γνωρίζαμε αλλά όσο πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του το σχέδιο τους, γίνεται αναγκαστικά όλο και ποιο πρόδηλο το αρχικό αίτιο.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ