Κοζάνη – Ο νομός του ρεύματος

…και της ανεργίας, μιας ανεργίας που τείνει να αυξηθεί με δραματικούς ρυθμούς και θα αυξηθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, ή για να είμαστε ποιο ακριβείς, σύμφωνα με την ανυπαρξία σχεδιασμού των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Δόλος ; … αυτό θα το πούνε άλλοι, όμως δεν μπορεί να σχολιάζεις έναν νομό που έχει δώσει τόσα πολλά στην χώρα ως χαβούζα της χώρας ….αποτελεί το λιγότερο ύβρη για τους πολίτες της και δυστυχώς αυτό έχει κάνει η κυβέρνηση …

Πτολεμαΐδα 5 … ΑΗΣ Καρδιάς – ΑΗΣ Αμύνταιου και πάει λέγοντας, ορισμένες (οι περισσότερες) από αυτές τις μονάδες είναι παλαιού τύπου και σιγά σιγά πρέπει να αποσυρθούν, για να ακριβολογούμε έπρεπε να είχαν ήδη αποσυρθεί όμως παραμένουν καθότι αν “σβήσουν” τώρα, οι ανάγκες της χώρας δεν θα μπορούν να καλυφθούν ούτε με αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από το εξωτερικό, ενώ η Πτολεμαΐδα 5 είναι η πολύ-αναμενόμενη μονάδα (η έναρξη κατασκευής της δηλαδή) από τους ανθρώπους που ζούνε στην Βόρεια Ελλάδα με την ελπίδα να βρούνε δουλειά και να μην αναγκαστούν να φύγουν από τη χώρα για να καταφέρουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και τους ίδιους.

Τι κάνει όμως η κυβέρνηση για το μέλλον της ΔΕΗ και των Νομών στης Βόρειας Ελλάδας; …απολύτως τίποτα ή για να ακριβολογούμε, κωφεύει με σκοπό να ξεπουλήσει την ΔΕΗ έναντι πινακίου φακής αφού πρώτα έχει ξεφτιλίσει τον λαό της χώρας στην πείνα και στην ανέχεια, με συνεχείς περικοπές μισθών – συντάξεων – τραγική ανεργία.

Σαν κερασάκι στην τούρτα βέβαια τελευταία κυκλοφορεί (από επίσημα χείλη) ότι η κυβέρνηση δια των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεπενδυτών που την λυμαίνονται τόσα χρόνια, να κατασκευάσει Πυρηνικό Εργοστάσιο στην περιοχή της Φλώρινας… πίσω από όλα αυτά ποιοι ; ….είναι γνωστοί και κυκλοφορούν με VW … βρείτε τους.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ