Και με ΝΑΙ και με ΌΧΙ το αποτέλεσμα δεν αλλάζει

Εκλογές

Εκλογές

…το συγκεκριμένο άρθρο ξεκίνησε χωρίς τίτλο ίσως και ως το τέλος της σύνταξης και της δημοσίευσής του, να μην είχε αποκτήσει αν δεν είχα δει και διαβάσει τόσα πολλά ή …αν δεν θυμόμουν παλιότερες συνεντεύξεις. Θα μου πει κανείς… αν δεν μπορείς να το τιτλοφορήσεις πως μπορείς να το περιγράψεις ;

Αλήθεια δεν ξέρω ούτε αν μπορώ να το τιτλοφορήσω ούτε αν μπορώ να περιγράψω όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα.

Η κυβέρνηση έχει το καράβι κατόπιν εντολής του Ελληνικού λαού, δεν έχει σημασία τι ψήφισε ο καθένας από εμάς, σημασία έχει τι ζήτησε η πλειοψηφία των Ελλήνων και στις δημοκρατίες αυτό οφείλει και γίνεται σεβαστό από όλους, δυστυχώς όμως το καράβι είναι καταδικασμένο να καταλήξει στα βράχια… γιατί μήπως δεν ήταν ήδη εκεί ;

Η αλήθεια είναι ότι το καράβι είναι εκεί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ για να συνεχίσουν κάποιοι να τρώνε με χρυσά κουτάλια, και μάλιστα ακόμη περισσότερο στο διάστημα των τεραστίων δανείων… ακόμη περισσότερο, έγινε μια μυστική (γνωστή) συμφωνία που όλοι μας ξεχνάμε αν και στο παρελθόν έχει ακουστεί στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Η χρεοκοπία της Ελλάδος το 2011 μετά από μυστική συμφωνία του ΓΑΠ και του επιτελείου του μετατέθηκε… για 3-4 χρόνια μετά, τι κάνει λοιπόν νιάου νιάου στα κεραμίδια ;

Όποια και να είναι η απάντηση λοιπόν, είτε θα μας επιβάλλουν δοτό πρωθυπουργό (τον οποίο θα τον επιβάλλουν με τρόπο πραξικοπηματικό ) είτε θα μας αφήσουν στην Ε.Ε. ως χρεοκοπημένη χώρα ίσως και χωρίς τη δυνατότητα να περάσουμε σε εθνικό νόμισμα το οποίο θα μπορούσαμε να υποτιμήσουμε για να ελπίζουμε σε μια επανέναρξη της οικονομίας κλπ.

Ετοιμαστείτε για μισθούς 70 με 150 ευρώ… και βούρδουλα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μάθουμε άλλη φορά τι ψηφίζουμε 40 και πλέον χρόνια σε αυτή τη χώρα.

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ