Έλληνες τώρα το καταλάβατε ή ΌΧΙ ακόμη ;

ΕλλάδαΜας κυβερνούν πολιτικά σκουπίδια και μας έχουν βγάλει στους δρόμους μαζί με τους καναπέδες… είναι η μόνη αλήθεια και όποιος νομίζει ότι υπάρχει διαφορετική πρόταση και απάντηση ας την δηλώσει δημόσια.

Ως το λιγότερο απαράδεκτο μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τον εμπαιγμό στον οποίο υπόκεινται οι Έλληνες το τελευταίο διάστημα ενώ σαφέστατα τα αίτια βρίσκονται πολύ ποιο πίσω στις εποχές που οι περισσότεροι Έλληνες φάγαμε το τυράκι των αυξήσεων που μας έδιναν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Στο ίδιον ίδιο παρονομαστή όμως και το να ζητά μια κυβέρνηση 5 μηνών την λαϊκή ετυμηγορία με ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ σε ένα ασαφές ερώτημα, ή να μεταφέρει τις ευθύνες της διακυβέρνησης της χώρας, μετά από 5μηνη διαπραγμάτευση με τους δανειστές… ενώ αρχικά έλεγε πως θα σκίσει τα μνημόνια αποτελεί εμπαιγμό προς ηλίθιους.

Το πρώτη φορά αριστερά σαφώς και αποτελεί μια ακόμη ευφυέστατη εξυπνάδα των ανθρώπων που διαχειρίζονται τις τύχες μας και που σαφώς δεν είναι αυτοί που η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού επιλέγει στις κάλπες. Ο Α. Τσίπρας ως ένα δειλό ανθρωπάριο της συμφοράς παίζοντας πόκερ έχοντας ανθρώπινες ζωές για μάρκες, διψασμένος για εξουσία, καθόρισε το μέλλον μιας χώρας για τα επόμενα 100 τουλάχιστον χρόνια.

Κανείς τους δεν μας έχει πει την αλήθεια, όλοι τους εμπαίζουν εδώ και δεκαετίες τους Έλληνες, τύποι σαν τον ΓΑΠ… οποίος θεωρεί ότι έκανε εξορία (;) τύποι σαν τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά που ελπίζουν να γλιτώσουν την οργή του λαού.

Θέλουν να επιβάλλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση …ή την Γερμανική Κυβέρνηση με το έτσι θέλω…εσύ θα το ανεχθείς ;

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα….

 

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ