Εκλογές 2015 – Εκβιάζουν τους Έλληνες

Εκλογές 2015Ακριβώς αυτό αντιπροσωπεύουν οι Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και μάλιστα αν παρακολουθήσει κανείς τα τηλεοπτικά «παράθυρα» και δει τις απανταχού πιρουέτες των πολιτικών της χώρας θα καταλάβει ότι κανείς τους δεν κόπτεται για το μέλλον των Ελλήνων και της χώρας αλλά για την δική τους υστεροφημία.

Τώρα πως και τι θα αποφασίσει ο λαός;

Ένα παλιό γνωμικό λέει ότι ο λαός είναι σοφός και γνωρίζει τι πρέπει να πει και πως, όμως το πρόβλημα βρίσκεται δυστυχώς μπροστά μας και είναι σχεδόν αδύνατο να το αναγνωρίσουμε.

Οι πολιτικοί μας, με την υποστήριξη των ΜΜΕ ( ή και το αντίθετο όπως προτιμάτε ) έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν σχετικά με το τι είναι για το καλό της χώρας και τι όχι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βέβαια του πανικού τους να μας πείσουν είναι και αυτό της κας Ραχήλ Μακρή η οποία σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της περιοχής στην οποία κατεβαίνει ως υποψήφια, δήλωσε πως η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να «κόψει» έως 100 δισ ευρώ … βρε γιατί δεν κόβουμε 300 δισ να τελειώνουμε με το χρέος και να πάμε από την αρχή;

Εκβιασμός από τους μεν για να κλέψουν την ψήφο μας, εκβιασμός από τους δε ότι σε περίπτωση που ψηφίσουμε τους μεν τότε μας περιμένει η καταστροφή ενώ μόλις εχθές ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε πως εφόσον ο λαός ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και δεν καταστεί δυνατή η δημιουργία κυβέρνησης η χώρα αναγκαστικά θα πάει σε πτώχευση καθώς θα πρέπει πρώτα (ακόμη και αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση) να συσταθεί η βουλή και να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μετά από αυτό, εφόσον δεν υπάρχει κυβέρνηση τότε θα διεξαχθούν εκ νέου εκλογές στο τέλος Φλεβάρη, άρα χρονικά στις αρχές Μαρτίου είναι αδύνατον να μπορέσει η νέα βουλή – κυβέρνηση, να βρει τα απαραίτητα κονδύλια για την χρηματοδότηση των χρεολυσίων του Μαρτίου.

Τόσα χρόνια δηλαδή και τόσες θυσίες θα μας πει κανείς γιατί έγιναν εφόσον και τα γνωστά πλέον σε όλους «spread» έχουν εκτιναχθεί στα ύψη προ Μνημονίων (ή αν θέλετε στα ύψη που ανάγκασαν (?) την κυβέρνηση Παπανδρέου να ζητήσει την στήριξη του Δ.Ν.Τ.) αλλά και το Δημόσιο Χρέος τριπλασιάστηκε σε απόλυτα νούμερα ενώ εκτινάχθηκε σε ποσοστό σε σχέση με το ΑΕΠ καθώς τα μέτρα λιτότητας καταβροχθίζουν το ίδιο το ΑΕΠ με αποτέλεσμα σε ποσοστά ακόμη και αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν νέα δάνεια, το έλειμα ανεβαίνει …

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ