Στην δύση του 2014 οι πολιτικοί παίζουν Μονόπολη

monopoli

…και την ανατολή του 2015 τα μηνύματα που λαμβάνει ο Ελληνικός λαός δεν μπορούν να είναι παρά μόνον δυσάρεστα από τους πολιτικούς που είτε το θέλουν είτε όχι δυστυχώς έχουν σαπίσει τόσο πολύ που ακόμη και το να προσπαθήσεις να βρεις κάτι έστω λιγότερο σάπιο αποτελεί μάταιο αγώνα.

Είναι η ώρα λοιπόν που θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στο μέλλον, να δούμε τι αξίζουμε και που διαβαίνουμε.

Από την μια το πόκερ που παίζουν στην πλάτη μας σχετικά με την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, από την άλλη ο χορός των εκατομμυρίων την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε τον επιούσιο.

Αξίζει να σημειώσω πως την ώρα που έγραφα αυτές τις γραμμές γινόταν γνωστό πως η Βουλή των Ελλήνων έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ψηφίζοντας τροπολογίες, υπουργικές και βουλευτικές, τόσες, όσες δεν είχε ψηφίσει μαζί όλη την προηγούμενη θητεία της.

Βέβαια αυτό που αξίζει να δούμε είναι …τι διάολο ψηφίζουν (!)

…για δάση, για αποχαρακτηρισμούς δασικών περιοχών, για αναπροσαρμογές συμβάσεων με την Cosco και πάει λέγοντας. Έχω την εντύπωση και αν για κάποιους αυτό μπορεί να ακούγετε κάπως, μυρίζει λαϊκό δικαστήριο για κυβέρνηση και βουλευτές που είτε το θέλουμε είτε όχι δεν έχουν πλέον την νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού.

Από την άλλη, έχουμε την έσχατη και αισχρή προσπάθεια του Κοινοβουλίου να μας αποπροσανατολίσει ρίχνοντας μας στάχτη στα μάτια, Ο Χαϊκάλης, ο Αποστολόπουλος κλπ το χρήμα πάει από εδώ, από εκεί και τελικά σε αυτή τη χώρα φέτος ειδικά πολύ περισσότερες οικογένειες δεν θα μπορέσουν να κάνουν Χριστούγεννα γιατί (;) μα γιατί με τα χρήματα και τις ζωές μας παίζουν αυτοί που νομίζουμε ότι μας κυβερνούν.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ