Εκλογές και Κινδυνολογία

Αντώνης ΣαμαράςΤο θέμα βέβαια είναι να καταφέρει αυτός ο έρμος ο λαός να ανακαλύψει που βρίσκεται ο κίνδυνος, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ή τελικά έτσι όπως τα έχουν κάνει (χειρότερα από τα μούτρα τους) θα πρέπει ο λαός να βγει ξανά μπροστάρης (;)

…αυτή τη φορά όμως σίγουρα δεν θα πρέπει να αφήσει ατιμώρητους αυτούς που τον ξεπούλησαν.

Δεν είναι πολύ μακριά η εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς μας έταζε εξίσου λαγούς με πετραχήλια όταν μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση και κόκκινες γραμμές. Σήμερα, βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή με την εποχή που η χώρα σύρθηκε στα μνημόνια, το χρέος έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και ο Έλληνας έχει ματώσει σε βαθμό που δεν πάει άλλο.

Η νέα γενιά μεταναστών μεγαλώνει ακόμη περισσότερο σε αριθμούς που τρομάζουν με την Ελλάδα να γίνεται πλέον μια άλλη χώρα, αυτή των μεταναστών τρίτων χωρών που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε μια άδεια χώρα σε μια χώρα που οι πολιτικοί της την έχουν αναγάγει σε μια χώρα απάτη.

Τι και αν έχουμε την πιο πλούσια χώρα του κόσμου; Όταν δεν μπορείς να την χαρείς και να την γευτείς εσύ ο Έλληνας, τότε δεν αξίζει για κανέναν άλλον.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς βλέποντας την συντριβή έβαλαν σε αγαστή συνεργασία με τους ψυχρούς εκτελεστές ενός καλοσχεδιασμένου και καλοκουρδισμένου σχεδίου που θέλει την Ελλάδα και τους Έλληνες να επιστρέφουν σε εποχές που οι μνήμες των παλιών έχουν διαγράψει, την απειλή του μαύρου, την απειλή ότι αν φύγουν αυτοί και έρθουν οι άλλοι η κατάσταση για τους Έλληνες θα γίνει χειρότερη από ότι την έχουν ήδη κάνει… λες;

Η κινδυνολογία λοιπόν και οι απειλές σε συνδυασμό με την κάθετη πτώση στο χρηματιστήριο έδωσαν τροφή στα διάφορα παπαγαλάκια οι πένες και τα πληκτρολόγια των οποίων ήδη πήραν φωτιά και τα διάφορα blog στο διαδίκτυο έχουν φέρει ήδη την καταστροφή και καλούν τους Έλληνες να αποθηκεύσουν κονσέρβες… για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Φτάνει πια ρε μάγκες!

Δεν πάει άλλο αυτή η κινδυνολογία και αυτή η πίεση που ασκείτε όλοι εσείς οι δήθεν και οι κάποιοι στον Έλληνα, δεν πάει άλλο πρέπει να χαλαρώσετε λίγο διότι έτσι όπως το πάτε όταν τελικά σπάσει το σχοινί (γιατί θα σπάσει ότι και να κάνετε) τα πράγματα θα είναι τόσο άσχημα που δεν θα σας φτάνει η ΓΗ για να κρυφτείτε.

 

Εθνικές Εκλογές Πότε;

Εθνικές εκλογές, πότε;

  • Στις αρχές του 2015 (50%, 1 Votes)
  • Άμεσα - Δεν υπάρχει λύση με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας (50%, 1 Votes)
  • Στο τέλος της τετραετίας (0%, 0 Votes)

Total Voters: 2

Loading ... Loading ...

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ